Zanimivosti

Kaj kažejo zvezde za petek

M.J.
12. 9. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

OVEN – Kjerkoli se boste pojavili, boste toplo sprejeti, saj izžarevate moč in samozavest. V ljubezni morate počakati, da se vse skupaj sestavi v pravo celoto.

BIK – Vse bo potekalo hitro, zato ne boste imeli dovolj časa za premislek, kar vas lahko vznemiri. Kljub vsem oviram se boste brez težav usmerili le v en pravi cilj.

DVOJČKA – V dopoldanskih urah boste nekoliko napeti in zadržani. V mislih si boste večkrat ponovili nekaj, kar bi morali povedati, pa trenutno nimate dovolj poguma za soočenje.

RAK – Površni in bolj igrivi boste, kar vas bo poneslo v višave. Pri delu, ki zahteva previdnost, se držite natančnih dejstev. Denar vam bo vedno hitreje kopnel, kar vas bo vznemirjalo.

LEV – Želite izvedeti čim več, in to vam bo tudi uspelo, saj ste zelo dobro pripravljeni. Postajate vedno bolj pozorni, kar vas bo rešilo pred številnimi napetimi in neljubimi situacijami.

DEVICA – Danes se boste laže spopadali z dolgočasnimi opravili, ki so žal nujne narave. Motijo vas le zastoji, povezani z nekom, ki se ne odziva na pravi način.

TEHTNICA – Napočil je pravi trenutek za določitev novih smeri, še posebej na poslovnem področju. Če ne boste budni, vam bo spodletelo na več odprtih straneh.

ŠKORPIJON – Partner ne bo preveč poslušal vaših želja, ki niso ravno zanemarljive. Kljub vsemu previdno izbirajte besede, da ne bo nepotrebne in nesmiselne zamere.

STRELEC – Vse, kar se bo danes dogajalo, vam bo zelo zanimivo, saj boste prišli do številnih zaključkov, ki vam obetajo več spontanosti in volje do premikov na ljubezenskem področju.

KOZOROG – Z iskrenostjo boste pridobili mnogo energije in dinamike. Rešitve, ki bodo prihajale ena za drugo, bodo prinesle manjše olajšanje in svobodno razmišljanje.

VODNAR – Zadali si boste preveč obveznosti, kar nekomu ne bo najbolj všeč. Prijatelji in partner bodo tisti, ki bodo razumeli vaše tegobe in zaplete.

RIBI – Ponovno se dogaja nekaj, kar vam nikakor ni razumljivo. Določenih opravkov imate že čez glavo, zato se nikakor ne morete sprostiti, niti v družbi ljudi, ki so do vas zelo pozitivni.