Zanimivosti

Kaj pravi horoskop za danes?

R.T.
1. 9. 2014, 06.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

So vam danes zvezde naklonjene? Preverite v našem horoskopu!

OVEN – Prebujate se in spet boste prestavili v višjo prestavo in se usmeriti proti napredku. Tudi glede počutja ste lahko optimistični, saj boste dobili nekaj koristnih nasvetov.

BIK – Nekoliko bolj vznemirljiv dan je pred vami. Hitrost dogajanja vas lahko nekoliko zmede in usmeri v napačne odločitve. Vse se bo sestavilo, le diplomatski boste morali biti.

DVOJČKA – Pomanjkanje spoštovanja pri nekaterih osebah v vaši bližini bo v vas vzbudilo občutek, da vas ne cenijo in ne razumejo. Morda se boste celo umaknili in v miru razmislili.

RAK – Zaletavi ste, zato ne pričakujte, da vas bodo sprejeli brez kritik in predlogov, ki bi jih bilo tokrat pametno upoštevati. V ljubezenskih odnosih pazite pri osebi, ki ji morda ne ustreza vaša neposrednost.

LEV – Danes boste veliko analizirali. Gre za zamisel, ki se ji nikoli niste odpovedali. Vse skupaj vas bo resnično popeljalo v bolj zanimive zadeve, ki vam bodo povrnile vašo voljo.

DEVICA – Z denarjem boste imeli danes srečo, vendar ga nikar ne posojajte. Vsekakor na poslovnem področju vztrajajte do konca, posebno če se vam odpira možnost zanimivega sestanka.

TEHTNICA – Ugoden vpliv planetov bo tokrat odločilen, vsekakor v pozitivnem smislu. Vse, kar si boste zadali, boste opravili hitro in brez nepotrebnih zapletov. Večer vas bo popeljal v harmonijo.

ŠKORPIJON – Povabljeni boste nekam, kjer se ne boste ravno najbolje počutili. Iznajdljivi boste, spretni in pozitivno naravnani, kljub temu boste ves čas razmišljali o svoji ljubezni.

STRELEC – Polni upanja in z dobrimi nameni se boste odločili, da boste uresničili čim več svojih zamisli, ki se vam pletejo po glavi. Čeprav čisto vse ne bo uspelo, boste zadovoljni.

KOZOROG – Nekaj vas bo popeljalo v drugačno razmišljanje. Tokrat si morate priznati, da ste si podzavestno izbrali pravo smer. Spraševali se boste, zakaj ste sploh čakali.

VODNAR – Vsega se lotite počasi in premišljeno, saj so pred vami manjše ovire. To je najboljši način, da si uredite misli in se osredotočite na najnujnejše delovne in študijske zadeve.

RIBI – Nekdo že nekaj časa čaka, da mu razložite svoja čustva, posebno če želite za vsako ceno pokazati, da tokrat mislite resno. Na poslovnem področju se zanašajte le na jasna dejstva.