O seksu

Slovenka brez zadržkov v srbskem šovu

R.T.
2. 1. 2017, 14.24
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ksenija Kranjec išče srečo še pred kamerami srbskega resničnostnega šova Pari.

Pro Plus
Ksenija Kranjec: se jo spomnite iz Velikega brata?

"Evo, dragi moji, napočil je čas, da vam odkrijem skrivnost, z dovoljenjem! Ksenija se vrača na TV ekrane!" je na božični dan na facebooku objavila Ksenija Kranjec, ki se je številni spomnijo, da je v resničnostnem šovu Big Brother hitro zlezla pod rjuhe s sotekmovalcem Markom. Ksenija tekmuje zdaj v srbskem resničnostnem šovu Pari. Gre za kontroverzni šov, v katerem seksa in nasilja ne manjka. 

O Ksenjinem seks podvigu v Velikem bratu zdaj pišejo tudi srbski mediji, ki spremljajo resničnostne šove. Ksenija je sicer v predstavitvenem posnetku za šov Pari dejala, da je manj provokativna v primerjavi s drugimi dekleti.

Očitno pa prav stamežljiva ni niti v tujini pred kamerami. Na svetovnem spletu so že objavljeni posnetki Ksenije, ki razlaga o svojih spolnih izkušnjah, eden od stanovalcev pa ji ob tem leži v naročju in gladi prsi. Ksenija je sicer dejala, da je ženske ne privlačijo pretirano. Kljub temu pa je pred kamerami dovolila, da se ji je sostanovalka usedla v naročje, ji božala prsi in jo poljubila. Pa šele začelo se je ...