Mobilna verzija
03:52 20. september 2017

Slovenka brez zadržkov v srbskem šovu

R.T.
14 Posodobljeno: 10:02 / 09.8.2017

Ksenija Kranjec išče srečo še pred kamerami srbskega resničnostnega šova Pari.

Ksenija Kranjec big brother tony

Ksenija Kranjec: se jo spomnite iz Velikega brata? Foto: Pro Plus

"Evo, dragi moji, napočil je čas, da vam odkrijem skrivnost, z dovoljenjem! Ksenija se vrača na TV ekrane!" je na božični dan na facebooku objavila Ksenija Kranjec, ki se je številni spomnijo, da je v resničnostnem šovu Big Brother hitro zlezla pod rjuhe s sotekmovalcem Markom. Ksenija tekmuje zdaj v srbskem resničnostnem šovu Pari. Gre za kontroverzni šov, v katerem seksa in nasilja ne manjka. 

O Ksenjinem seks podvigu v Velikem bratu zdaj pišejo tudi srbski mediji, ki spremljajo resničnostne šove. Ksenija je sicer v predstavitvenem posnetku za šov Pari dejala, da je manj provokativna v primerjavi s drugimi dekleti.

Očitno pa prav stamežljiva ni niti v tujini pred kamerami. Na svetovnem spletu so že objavljeni posnetki Ksenije, ki razlaga o svojih spolnih izkušnjah, eden od stanovalcev pa ji ob tem leži v naročju in gladi prsi. Ksenija je sicer dejala, da je ženske ne privlačijo pretirano. Kljub temu pa je pred kamerami dovolila, da se ji je sostanovalka usedla v naročje, ji božala prsi in jo poljubila. Pa šele začelo se je ...

Vaš prispevek