Šok za vse

Nekdanji prijateljici Kim in Paris zakopali bojno sekiro

bp
31. 12. 2016, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ko je svet zabave že mislil, da bo v novo leto vstopil brez ekskluzivne novice, sta se spet našli dve največji starleti.

Profimedia
Nekoč najboljši prijateljici, potem sovražnici. Sta Kim in Paris zakopali bojno sekiro?

Ameriški starleti Kim Kardashian in Paris Hilton, ki sta včasih veljali za neločljivi najboljši prijateljici, sta se ponovno srečali na božični večerji. Vsi se sprašujejo, ali sta zdaj dokončno pozabili na stare zamere. »Čudovit večer. Prazniki v družbi Kim Kardashian,« je ob fotografiji na instagramu zapisala Paris.

Božično zabavo svoje mame Kris je kraljica spleta in družbenih omrežij Kim Kardashian izkoristila tudi za prvi javni izhod po strašnem pariškem ropu oktobra letos. Se bo zdaj vrnila v javnost?

Zvezdnici sta se prvič po dveh letih srečali na božični zabavi matice klana Kardashian, Kris Jenner. Nazadnje sta se videli na rojstnodnevni zabavi modnega oblikovalca Riccarda Tiscija na Ibizi leta 2014. Kim in Paris sta kar nekaj časa veljali za divji žurerki in najboljši prijateljici. Pogosto sta zahajali v klube v Los Angelesu, Paris je svojo prijateljico povabila tudi, da nastopi v njenem resničnostnem šovu The Simple Life, a ni dolgo trajalo, preden je Kim dobila lastno oddajo in postala bolj priljubljena od svetlolase starlete. Verjetno je bil prav to vzrok, da sta se starleti nehali družiti. Paris je bila celo tako ljubosumna, da je javno blatila postavo svoje kolegice, za kar se ji je kasneje sicer opravičila. Morda pa sta zdaj zvezdnici le zakopali bojno sekiro, saj je praznični čas idealen za pozabo starih zamer.