Napoved

Horoskop za torek, 13. junija

W.Y.
13. 6. 2017, 06.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Imeli boste nekaj manjših težav z denarjem. Poskusite se zavarovati in vsekakor ne posojajte denarja osebi, ki se preveč zanaša na vas. Nikar ne obljubljajte preveč.

BIK – Nikar ne pretiravajte v vznemirjenosti, saj bo to zanihalo tehtnico previsoko in tako boste še bolj zmedeni. Raje se usmerite v bolj praktične rešitve, ki vam lahko prinesejo zadovoljstvo.

DVOJČKA – Spremembe bodo pripomogle k boljšemu počutju. Skrito moč in energijo boste črpali iz harmoničnih ljubezenskih odnosov, ki vas bodo zadovoljevali.

RAK – Napetost bo popustila, čeprav še vedno niste dovolj sproščeni, da bi se podali v kakšno prijetno raziskovanje ali druženje. Imate občutek, da se z nekom nikakor ne moreta dogovoriti.

LEV – Hitra energija vam bo nekoliko tuja, vendar če ji dovolite, da deluje kot spodbuda, bo prinesla koristne, povsem konkretne rezultate, po katerih hrepenite.

DEVICA – V današnjem dnevu se bolj posvetite delu, saj lahko končate nekaj, kar ste nameravali preložiti, čeprav vas obremenjuje. V prijateljskih odnosih vam bo lažje, saj boste zelo prilagodljivi.

TEHTNICA – Predstavite svoje zamisli, vendar na pogumen način. Tokrat se bo od vas zahtevalo nekaj konkretnega, zato bodite previdni in predvsem bolj pozorni na malenkosti.

ŠKORPIJON – Ne pretiravajte pri igri z besedami, saj vas nekdo ne bo razumel na pravi način, s čimer lahko povzročite napetosti. V čustvenih odnosih se morda premalo borite.

STRELEC – Iztočnica današnjega dne bodo odnosi in sodelovanje. Kombinacija planetov vam prinaša večjo potrebo po čustveni varnosti in stabilnosti. Odločili se boste pravilno.

KOZOROG – Ne odnehajte prehitro, saj se vam na koncu poti obeta uspeh, s katerim boste zadovoljili pričakovanja zahtevne osebe. V večernih urah bodite bolj pozorni na pripombe prijatelja.

VODNAR – Veliko dela vas čaka, kar vas ne bo preveč zmotilo, saj ste polni elana. Za druženja in ljubezenske strasti bo ravno tako dovolj časa, zato izkoristite prijetne energije.

RIBI – Odlične vplive boste najlažje izkoristili na finančnem področju, kjer boste deležni tudi nekaj novih priložnosti. Pozitivna naravnanost in optimizem vas bosta reševala.