NESLIHAN ATAGÜL

Najbolj pomemben cilj v življenju je, da ne obžalujem tega, kar počnem

B.P.
14. 1. 2018, 17.02
Posodobljeno: 14. 1. 2018, 17.02
Deli članek:

Spoznajmo od bližje zvezdnico izredno priljubljene turške serije Moja boš, ki jo lahko gledalke in gledalci spremljajo od ponedeljka do četrtka med 20. in 22. uro na Pop TV.

Pop TV
Čeprav je Neslihan hitro prišla do slave, hči voznika in gospodinje ostaja na realnih tleh.

Komaj 25 let ima priljubljena turška igralka Neslihan Atagül Dogulu, a že velja za eno največjih turških zvezdnic, za svojo junakinjo pa so jo sprejeli tudi slovenski gledalci.

Kako pomembna vam je v življenju igra?
Rekla bi, da kar 99 odstotkov. Ko se pripravljam za vlogo, ona prevzame celotno moje življenje. Med pripravami nenehno mislim nanjo – ko jem, gledam druge filme ... Normalno je, da medtem živim tudi vsakdanje življenje, vendar v nekem delčku svoje zavesti slišim lik, na katerega se pripravljam. Ko začnem snemati in ko se ta lik v moji glavi izkristalizira, ogradim svoj odnos do njega izključno za potrebe snemanja. Ko slišim »rez«, potem več ne mislim na ta lik. Spet postanem jaz.

Čeprav ste še zmeraj mladi, ste v igralskih vodah pravzaprav celih deset let! Kako uspešni ste bili pri uresničevanju svojih ciljev?
Želim se preizkusiti v različnih vlogah. Da, gotovo sem v igralskih vodah že deset let, vendar je pred mano še ogromno stvari. Moj edini cilj je, da se vsaki vlogi popolnoma posvetim.

Pop tv
Zasebno je srečna v objemu moža, postavnega igralca Kadirja Doguluja.

Kaj mislite, da vas v karieri še čaka?
Mislim, da me predvsem čaka dolga pot. V vsakem poklicu je treba premagovati niz preprek in izzivov, ki jih premagujemo z namenom, da prispemo do cilja. Pomembno je, da stojimo trdno na tleh, ko se srečujemo s preprekami. V vseh teh pogledih zato poskušam paziti nase.

Načrtujete kariero in zasebno življenje?
Do pred dvema letom nisem ničesar načrtovala. Ne vem čisto točno, kaj se je spremenilo, zdi se mi, da odraščam. Mislim, da je čas zelo pomembna stvar in da je o njem treba razmišljati konstruktivno. Tudi zato se trudim, da živim po načrtu in vnaprej postavljenem programu.

V kakšnem življenjskem obdobju ste trenutno?
Zelo sem srečna. Igrala sem v lepem filmu. Vzhičena sem pred njegovim začetkom predvajanja. Kmalu bomo tudi začeli snemati novo serijo. Tudi nanjo se pripravljam.

Pop TV
Neslihan je za Svet24 spregovorila o svojem življenju.

Poročeni ste z igralcem Kadirjem Dogulujem. Trenutno se posvečate različnim projektom. Je ohranjati zvezo v takšnem poslu, v katerem ni delovnega časa in ki je kar izčrpen, izziv?
Ko se ljubiš, je mogoče premostiti vse. Bilo bi krivično kriviti zgolj naš posel. V kateremkoli poklicu se znajdete ali katerikoli posel opravljate, ljubezen vselej zahteva vzajemnost, trud in pozornost.