Zabava

Prvič v desetih letih je bil z ženo

ns
7. 1. 2018, 08.05
Deli članek:

Eden in edini kralj samopromocije, Damjan Murko, kot kaže, tudi po novem letu ne najde časa za oddih, saj se nastopi še kar vrstijo.

oa
10. obletnico poroke bosta Damjan in Maja praznovala maja letos.

Slovenski slavček Damjan Murko že vsaj deset let zapored najdaljšo noč v letu pričakuje na odrih, a tokrat je bilo to zanj res nekaj posebnega in emocionalnega, kot pravi sam. »Prvič po vseh teh letih sem lahko ob polnoči poljubil ženo Majo in z njo zaplesal. V restavraciji, kjer sem nastopal in zabaval nekaj sto ljudi, sem pel tudi za moja dva angela, ženo Majo in sina Tiarja. Letos to ni bilo delo, pač pa užitek,« je priznal čustveni Damjan, ki pravi, da bo letošnje leto zanj prav tako polno izzivov.

RAZKRIL NAM JE NAČRTE

Da Damjan vedno znova preseneča, ve zdaj že čisto vsak, a kljub temu nam je zaupal nekaj načrtov za letos. »Bom videl, kaj vse bom ponudil oboževalcem. Za zdaj lahko povem le to, da bo kmalu na pohodu še en velik hit. Maja z ženo praznujeva že deseto obletnico poroke, tako da bom tudi takrat pripravil nekaj velikega, spet bom nadaljeval svoje veselje kot organizator porok in še in še,« je malce skrivnostno zaključil Damjan, ki vsem bralcem in bralkam Novic Svet24 želi vse lepo v letu 2018 in da bo vsem posuto z rožicami.

oa
Damjan pravi, da je izjemno vesel, da se je njegova zadnja pesem Šok dobro »prijela« med oboževalci