Ujeta v Londonu

Paparaci so igralki ves čas za petami.

S.N.Č.
23. 11. 2017, 21.28
Deli članek:

Bodoča soproga britanskega princa Harryja naj bi bila po pisanju medijev še vedno v Kanadi ter urejala papirje za sebe in svoja psička za dokončno selitev v London. A očitno ni tako.

Pprofimedia
Meghan je nakupovala v družbi prijateljice, katere identiteta ni znana.

Paparaci so namreč Meghan v torek popoldne ujeli med nakupovanjem v najbolj prestižnih trgovinah na ulici Kings Road v središču Londona.

V Veliko Britanijo je menda priletela že v ponedeljek, a je kot po navadi fotografi niso zasačili ne na letališču ne ob vstopu v Kensingtonsko palačo, kjer bosta s Harryjem živela v njegovem stanovanju, dokler ne bosta našla skupnega bivališča po njunem (precej zahtevnem) okusu.

##IMAGE-670102##

DARILO ALI OPREMA?

Ker je bila Meghan ujeta med odhajanjem iz trgovine modne oblikovalke kopalk in oblačil za na plažo Heidi Klein, se seveda zastavlja vprašanje, ali je kupovala darilo ali pa jo bo princ spet popeljal na kakšno romantično popotovanje v tople kraje.

Kakorkoli že, Britanci so Meghan zdaj, ko je očitno že napol Londončanka, že vzeli v zobe. Strinjajo se, da je pohajanja po svetu dovolj in da naj, za vraga, že skleneta zaroko ter se potem poročita. Precej neokusno celo namigujejo, da Meghan pri njenih 36 letih že tiktaka biološka ura in bo treba z naraščajem pohiteti.

So pa neštete pohvale za Meghanin izbor za pohajanje po trgovinah: črne kavbojke, črn pulover, siv suknjič, siv šal in črna torbica. Kljub preprostemu videzu seveda ne gre za navadna oblačila, temveč za drage kose modnih oblikovalcev. Samo torbica znamke Prada na primer stane prek 2000 evrov.