Zabava

Ostarela plejboja se še vedno rada družita

S.N.Č.
15. 11. 2017, 21.00
Deli članek:

Nešteto ljubezenskih zvez in celo nezakonski otroci so aristokratoma skupna točka.

Profimedia
Britanski princ Andrew bo februarja dopolnil 58 let, monaški princ Albert pa marca že 60 let. Oba pa sta videti odlično

Britanski princ Andrew in monaški knez Albert sta bila še ne tako dolgo nazaj najbolj živahna žrebca med aristokrati.

Pogosto sta bila gosta na istih dogodkih in tudi zasebno sta se večkrat družila. Privlačile so ju namreč zabave, ki so bile malce bolj sproščene, kot je za aristokratske dogodke v navadi. 

LOVCA NA DEKLETA

V njunem primeru ni šlo za popivanje ali drogiranje, družila pa ju je kar precejšnja obsedenost z lepimi dekleti, s katerimi pa ne eden ne drugi nikoli nista samo izmenjavala komplimentov, ampak sta jih praviloma vse odpeljala v posteljo.

Princem dekleta pač hitreje podležejo kot običajnim moškim. Tiste ljubice za eno noč, ki so kasneje začivkale o svojih izkušnjah, so oba v posteljnih veščinah zelo pohvalile. In logična posledica je bila, da so se dekleta, željna seksa s plemstvom, začela postavnima Andrewu in Albertu kar sama postavljati v vrsto, njima pa sploh ni bilo treba biti več lovca, plen sta samo z največjim veseljem in v velikem številu »podirala«. 

ZRELA LETA

Princ Andrew je svoje intenzivno osvajalsko obdobje končal, ko je spoznal Sarah Ferguson, se z njo poročil in postal oče zdaj že odraslima hčerkama Beatrice in Eugenie. Čeprav je od ločitve minilo že dvajset let, ga je še vedno večkrat mogoče uzreti v družbi bivše žene, oba tudi zatrjujeta, da sta ohranila zelo lep prijateljski odnos.

Monaški knez Albert se je umiril šele po letu 2011 oziroma po datumu, ko je dahnil usodni da svoji izvoljenki Charlene, s katero ima dvojčka, princa Jacquesa in princeso Gabrielle, ki bosta decembra dopolnila tri leta.

Odkar je mož in oče, se Albertu življenje vrti prav okoli družine in tudi njegovi bližji pravijo, da je očitno našel svoj mir. Nad prijetnim družinskim vzdušjem pri Grimaldijevih pa je očitno navdušen tudi Andrew, saj iz Londona večkrat pride v Monako. V preteklih dneh je bil tam tako na jadralni regati, na kateri sta z Albertom najboljšim podelila odličja, kot v knežji palači, kjer se je po pripovedovanju virov z dvora ves večer bolj ali manj posvečal dvojčkoma in se z njima igral.