Navdihnjeno

Po prepovedi Jelena spregovorila tudi o ljubezni ...

R.T.
18. 10. 2017, 12.42
Posodobljeno: 18. 10. 2017, 12.48
Deli članek:

Zdaj sem nekoliko bolj odrasla, poslušam instinkt, poslušam srce, hkrati pa poslušam tudi, kaj mi govori razum, pravi pevka.

Mediaspeed
Jelena Rozga in Stjepan Hauser

Razhodu Jelene Rozga in Stjepana Hauserja je sledil molk. Jelena je razhod z zaročencem javno potrdila, medtem ko se je Stjepan do današnega dne zavil v molk. Na instagramu pa objavlja fotografije in sodelovanja s prikupno glasbenico, s katero se zelo dobro ujemata. 

Kot pa poroča današnji Index.hr, pa je Jelena očitno zdaj našla moč in javno spregovorila o bivših ljubeznih. Ko so jo pred dvema tednoma zaprosili za izjavo, sta namreč Jelena in njena ekipa dali jasno vedeti, da vprašanja o bivšem fantu ne pridejo v poštev. Zdaj pa je Jelena za hrvaško revijo Story spregovorila o svojem ljubezenskem življenju.

"Vsaka napaka, vsaka napačna odločločitev je bila življenjska šola, iz katere sem se učila. Prej sem bila bolj trmasta, napak nisem priznala, trmarila sem, ampak tudi to je bil proces učenja. Vse, kar danes sem, sem zaradi svojih zmag in porazov. Danes napake priznam, uspehe pa bolj ponosno slavim. Prej sem bila hitrejša, odločala sem se na prvo žogo, poslušala srce. Zdaj sem nekoliko bolj odrasla, poslušam instinkt, poslušam srce, hkrati pa poslušam tudi, kaj mi govori razum. Vsaka odločitev, ki jo sprejmemo, se nam zdi najboljša, čas pa je tisti, ki pokaže, ali smo v resnici imeli prav. Vsak dan je nov začetek, vsak dan imamo novo priložnost za življenje, za ljubezen, za druženje s prijatelji, za ukvarjanje s stvarmi, ki nas veselijo. Jaz tako živim," je povedala pevka.

Se strinjate?