Mobilna verzija
21:01 19. september 2017

Družina v šoku: S krvjo proslavila rojstvo otroka

D. B. London
5 Posodobljeno: 10:02 / 09.8.2017

Janet Jackson je v 51. letu starosti rodila prvega sina in šokirala družino ter prijatelje, ko je sprejela vero soproga, katarskega milijarderja Wissama Al Mane.

janet jackson

Ko je pevka izvedela, da je zanosila in da bo rodila dečka, ga je želela poimenovati po pokojnem bratu Michaelu, a soprog ni želel niti slišati za to. Foto: Profimedia

Ni skrivnost, da je ameriška pevka Janet Jackson zaradi ljubezni sprejela islam, a nihče si ni mislil, da bo začela prakticirati tudi nekatere verske običaje, ki jih je ameriška družba označila za barbarske in neprimerne moderni civilizaciji, piše Radar Online.

Poleg tega, da po novem v javnosti nosi tradicionalna muslimanska oblačila in občinstvo na koncertih pozdravlja z "inšalah", je pevka za sina Eissa organizirala obred, na katerem je žrtvovala jagnje.

Krvavi dogodek naj bi povzročil razkol v družini Jackson, njeni člani pa menijo, da je pevki soprog povsem opral možgane.

jackson al mana

Po novem v javnosti nosi tradicionalna muslimanska oblačila in občinstvo na koncertih pozdravlja z besedo "inšalah". Foto: Profimedia

"Ko se je Eissa rodil, mu je oče v uho zašepetal, da je Alah njegov edini bog, Mohamed pa edini prerok," je dejal vir blizu katarskemu bogatašu.

Jacksonova in Al Mana sta se poročila leta 2012. Ko je pevka izvedela, da je zanosila in da bo rodila dečka, ga je želela poimenovati po pokojnem bratu Michaelu, a soprog ni želel niti slišati za to. Janet je prepričal, da mu je dala tradicionalno muslimansko ime.

Vaš prispevek