želela postati nuna

Anne Hathaway se je morala na avdiciji poljubljati z 10-imi fanti

U.C.
23. 4. 2024, 13.47
Posodobljeno: 23. 4. 2024, 13.56
Deli članek:

Anne Hathaway se spominja avdicij z začetka svoje kariere, te naj bi bile naravnost odvratne.

Profimedia
Anne Hathaway v vročem objemu.

"V 2000-ih je bilo normalno zahtevati od igralcev, da se poljubljajo na avdiciji, da lahko ugotovijo stopnjo kemije med igralcema, čeprav je to najslabši način za preverjanje kemije. In to se je celo zgodilo meni," je povedala igralka. »Rekli so mi: 'Danes prihaja deset fantov in ti si dobil vlogo. Ali nisi navdušena, da jih lahko poljubljaš?' Mislil sem, da je nekaj narobe z mano, ker nisem bila dovolj navdušena.«

"Bila sem tako mlada in vedela sem, kako hitro lahko izgubiš vse, če je nekdo rekel, da je s tabo težko delati, zato sem se pretvarjala, da sem navdušena," je pojasnila zvezda Princeskinih dnevnikov. "Nihče me ni poskušal poškodovati ali biti grozen do mene. To so bili drugačni časi in danes znamo ravnati bolje."

Profimedia
Anne Hathaway, zvezda romantičnih komedij.

Poljubljati se kar z 10 fanti pred člani komisije, je zelo nenavadno dejenje za dekle, ki je v otroštvu želela postati nuna. Anne je bila vzgojena z Rimsko-katoliškimi vrednotami. Vse to se je spremenilo, ko je njen brat naznanil, da je gej. Zaradi cerkvenega nesprejemanja gejev, je njena družina izstopila iz cerkvenih vrst.

Hathaway bomo kmalu lahko videli v romantičnem filmu The Idea of You. V filmu igralka igra 40-letno mamo samohranilko, ki se spusti v razmerje s 24-letnim glasbenikom, ki ga igra Nicholas Galitzine.