Več kot deset let razlike

FOTO: Slavni Slovenci, ki so v romantičnih zvezah z veliko mlajšimi od sebe

Teja Pelko / Novice Svet24
16. 2. 2018, 20.00
Deli članek:

Da so leta zgolj številke, dokazujejo tudi spodaj predstavljeni znani obrazi. Ti so namreč že vrsto let srečni v objemu svojih precej mlajših partneric, mnogi od njih so se skupaj razveselili tudi naraščaja.

Profimedia

Med igralcema Sebastianom Cavazzo in Ajdo Smrekar je 12 let razlike.

Marko Vavpotič / M24.si
Sebastian in Ajda

Politik Janez Janša je že vrsto let srečen v objemu 22 let mlajše zdravnice Urške Bačovnik Janša, skupaj pa imata tudi dva sinova, Črtomirja in Jakoba.

Janez Janša se je ustalil pri Urški Bačovnik, s katero uživata v srečnem zakonu.

Igralec Bojan Emeršič je srečo v ljubezni našel v 21 let mlajši igralki Viktoriji Bencik Emeršič. Skupaj imata tudi dva sinova: triletnega Tiborja in devetletnega Oskarja.

Mediaspeed
Bojan Emeršič in Viktorija Bencik Emeršič.

Politik Zmago Jelinčič Plemeniti je že 20 let v zvezi z Moniko Zupanc Jelinčič, ki je od njega mlajša 30 let. Skupaj imata dve hčerki, 14-letno Aleksandro Tiso in 11-letno Aleksijo Iris.

Revija Zvezde

Frontman skupine Siddharta Tomi Meglič je srečo v ljubezni našel v 11 let mlajši voditeljici Tari Zupančič.

Mediaspeed
Tomi Meglič in Tara Zupančič

Znani odvetnik Peter Čeferin je že vrsto let v razmerju s četrt stoletja mlajšo inženirko tekstilne tehnologije Rijo Čič.

Marko Vavpotič

Programski direktor Pop TV Branko Čakarmiš ljubi 15 let mlajšo učiteljico joge in nekdanjo predstavnico za stike z javnostmi na Pop TV, Katjo Kovačič Čakarmiš. Skupaj imata tudi dve leti staro hčerko Karino.

Mediaspeed
Branko Čakarmiš in Katja Kovačič Čakarmiš

Poslovnež Tibor Šimonka ljubi 28 let mlajšo osebno trenerko Karin in podjetnico, s katero ima tudi dva otroka, sina Alexandra Evana in hčerko

Mediaspeed
Tibor Šimonka in Karin Šimonka.

Igralec Borut Veselko je od svoje žene, igralke Maše Derganc Veselko, starejši 17 let. Par ima 12-letnega sina Črta in 14-letno hčerko Izo

Mediaspeed
Borut Veselko in Maša Derganc Veselko

Podjetnik Tomaž Kralj je že vrsto let srečen v objemu 17 let mlajše manekenke in oblikovalke nakita Sabine Remar.

Mediaspeed
Tomaž Kralj in Sabina Remar

Med igralcem Borisom Cavazzo in njegovo ženo, šefinjo državnega Protokola RS Ksenijo Benedetti, zeva 27-letna starostna razlika.

Mediaspeed
Boris Cavazza in Ksenija Benedetti

Med igralcem Dariem Vargo ter psihologinjo, koreografinjo in režiserko Natalijo Manojlović je 17 let razlike. Skupaj sta 11 let, v zvezi pa se jima je rodila tudi zdaj dveletna hčerka Rea (na levi je Darijev sin iz prvega zakona, Arne).

Arhiv Novice Svet24
Dario z življenjsko partnerico Natalijo Manojlović, njuno hčerkico Reo in sinom iz prejšnjega razmerja Arnetom.