V finalu šova

VIDEO: Tim in Luka "sezula" žirijo, žirantka pa o tem, da nista kriva, da sta Slovenca

R.T.
20. 11. 2017, 07.45
Posodobljeno: 20. 11. 2017, 08.12
Deli članek:

Mlada slovenska akrobata Tim in Luka, ki nastopata pod imenom Flipping Art, sta na hrvaškem Supertalentu navdušila zbrane, ki so jima v nedeljski konkurenci zagotovili preboj v finale.

Facebook
Zadovoljstvo po nedeljski uvrstitvi v finale.

Na Hrvaškem je včeraj potekala tretja polfinalna oddaja Supertalent in v finalni izbor se je uvrstil tudi slovenski duo Flipping Art. Poleg dvojca se je v finale uvrstila še Antonia Dora Pleško. V boju za zmagovalca šova sta se nedeljska izbranca pridružila Martinu Kutnarju, Step boys, Gabrijelu Čačiću in Scifidelity orchestru.

Mlada slovenska akrobata Tim in Luka, ki nastopata pod imenom Flipping Art, sta znova navdušila z nastopom in si v nedeljski konkurenci zagotovila preboj v finale.

"Wow! Vidva sta čista norca, vidva nista normalna. Najbolj me je strah, da za vaju ljudje danes ne bodo glasovali samo zato, ker sta Slovenca. Ljudje, ne pustite, da se to zgodi. Nista kriva, da sta Slovenca," je mladeničema dejala Maja Šuput, ena od strogih ocenjevalcev nastopajočih v šovu. 

"Mislila sem, da avdicije ne bosta mogla preseči. Nisem si mislila, da mi bosta tako sezula čevlje," pa navdušenja nad Slovencema ni skrivala še ena članica žirije, Martina Tomčić.