Zabava

Vojvodinja Cambriška pričakuje dvojčici?

S.N.Č.
4. 11. 2017, 21.45
Deli članek:

Z dvora tokrat govoric niso zanikali.

profimedia
Trebušček se ji že pozna.

Nosečnost žene princa Williama, vojvodinje Cambriške Kate Middleton, poteka povsem predvidljivo. Pa s tem nikakor ne mislimo samo na jutranje slabosti, ki so jo pestile že ob prvih dveh nosečnostih. 

Soprogo britanskega prestolonaslednika namreč ob vsakem pričakovanju dojenčka razglasijo za srečno bodočo mamico, ki pod srcem nosi dvojčka.

Tudi včeraj se je zgodilo točno to, le da so novice natančnejše, kot so bile doslej: 18. aprila 2018 naj bi na svet zanesljivo prijokali enojajčni dvojčici. 

Kraljevi vir:»Princ George in princesa Charlotte bosta spomladi dobila kar dve sestrici.«

Vsi presrečni 

Razlika med dozdajšnjimi najavami dvojčkov in tokratno je pravzaprav v tem, da so doslej »novico« vedno na plan spravili britanski mediji, zdaj pa so jo prvi objavili ameriški spletni portali in ob zapisu dodali, da gre za izpoved zelo zanesljivega vira.

Ta kraljevi vir je razkril, da sta bila Kate in William ob novici, da se jima bo družinica povečala za kar dva člana, najprej povsem v šoku. A ko je prva osuplost minila, sta menda od sreče kar prekipevala.

O pričakovanju dvojčkov se je ugibalo tudi ob obeh nosečnostih princese Diane.

Kate je tokrat spet prekršila eno od pravil in vesele novice ni najprej sporočila kraljici Elizabeti, temveč svoji mami Carol in sestri Pippi, ki sta od navdušenja čisto iz sebe. Takoj zatem sta z Williamom novico o dvojnem pričakovanju zaupala tudi njenemu visočanstvu in menda se je celo strumna kraljica ob novici, da bo postala dvojna prababica, do konca raznežila.