owen Wilson

Zvezdnik se ni uspel skriti

S.N.Č.
25. 10. 2017, 21.01
Deli članek:

Zvezdnik številnih ameriških filmov Owen Wilson se je pred dnevi na brazilski plaži Ipanema v Riu de Janeiru nameraval predati miru in se naužiti plavanja, a se mu zaradi prepoznavnosti ni vse izšlo po načrtih.

Profimedia
Svetlolasega zvezdnika so po prihodu iz morja takoj obkrožili oboževalci.

Profimedia
Oseminštiridesetletni igralec svojim bližnjim spet povzroča skrbi.

Še tistih nekaj obiskovalcev, ki so se v nič kaj prijaznem vremenu sprehajali ob morju, je svetlolasega igralca namreč takoj prepoznalo. Nekateri so z njim samo izmenjali nekaj besed in se rokovali, večina pa se je seveda želela z njim fotografirati, da so fotografije sebe v družbi zvezdnika potem lahko objavili na družbenih omrežjih.

SVAT NA POROKI

Owen se je v Braziliji mudil zaradi zelo prijetnega opravila – kot povabljenec na poroko svetovne top manekenke brazilskega rodu Michelle Alves. Lepotica je za svoje goste, med katerimi so bila tako zveneča imena, kot sta Madonna in Bono Vox, rezervirala kar 54 apartmajev v razkošnem hotelu Fasanos.

Svatje so veselo uživali vse ugodnosti, ki jih ponuja hotel s prečudovito okolico, in se družili tako podnevi kot ponoči, le Owen je večkrat manjkal – enkrat mu je družbo v odmiku od svatov delal režiser Spike Jonze, sicer pa se je po svoje vedno odpravil sam.

Katerikoli drugi gost ob umiku pred hrupno druščino verjetno niti ne bi bil opažen, o Ownu pa so se seveda takoj pojavila ugibanja, ali ni morda spet zapadel v katero od svojih črnih obdobij.

Odkar je pred desetimi leti zašel v hude duševne težave in trpel za depresijo ter si celo skušal vzeti življenje, njegovi sorodniki in prijatelji neprestano bdijo nad njim, da se ne bi kaj takega ponovilo.

Z najnovejših fotografij je jasno razvidno, da mu obleganje oboževalcev nikakor ni godilo, tako da njegovi prijatelji le upajo, da to ni znak za alarm pred novim izbruhom bolezni.