SREČANJE

Stjepan Hauser nastopil s svojim nekdanjim dekletom

Teja Pelko
13. 10. 2017, 07.30
Deli članek:

Član dua 2Cellos Stjepan Hauser je v Zagrebu dokazal, da se izvrstno znajde v klasičnih vodah. Na koncertu je nastopil tudi z nekdanjim dekletom, s katerim sta bila par v času študija v Londonu.

Instagram
Nekdanja ljubimca Lana Trotovšek in Stjepan Hauser sta po sedmih letih spet nastopila skupaj.

Priznana violinistka Lana Trotovšek je s talentiranim violončelistom Stjepanom Hauserjem nastopila prvič po sedmih letih, skupaj pa sta odigrala dve skladbi.

Stjepan Hauser je na prvem samostojnem koncertu navdušil občinstvo.

»Zelo nepričakovano me je Stjepan poklical po sedmih letih, odkar sva nazadnje igrala skupaj. Zelo sem bila vesela, da sem spet sodelovala z njim. Zdaj je še boljši. Vsak od naju je ugotovil, da je drugi napredoval. Za vajo sicer nisva imela veliko časa, moram pa reči, da sva se takoj spet ujela, bilo je, kot da teh sedem let ni bilo vmes,« je dejala Lana, ki je dodala, da jima je s Stjepanom ostalo tudi nekaj časa za zasebno druženje. Z zadovoljstvom pa je ugotovila, da svetovno znanega zvezdnika slava ni čisto nič spremenila. Violinistka je drugače zdaj že na Japonskem, kjer jo novembra čaka posebno glasbeno snemanje za znano založbo. Najverjetneje bo lepa glasbenica na odru znova stala tudi z nekdanjim fantom, danes prijateljem Stjepanom, saj ji je dejal, da bi si želel v prihodnosti večkrat sodelovati z njo. Vprašanje je le, kdaj bosta našla čas za nov skupen nastop, saj sta oba ves čas na poti po svetovnih prestolnicah.