DJ Kanzyani

FOTO: Nora zabava: Tehno ritmi zatresli Portorož

Carmen Leban
16. 8. 2017, 07.00
Deli članek:

V portoroški Alayi je potekala nora zabava v znamenju jelenčkov, za dobro razpoloženje in odlično glasbo s tehno ritmi je poskrbel DJ Valentino Kanzyani.

Nejc Fon
DJ Kanzyani je vedno obkrožen z lepimi ženskami.

Osebna izkaznica
DJ Valentino Kanzyani
Gre za Primorca, njegovo pravo ime je Tine Kocjančič, sina pokojne glasbene legende Danila Kocjančiča, ki se je začel z didžejevstvom ukvarjati že pri rosnih trinajstih letih.

Vroča poletna noč, ki prinese vsaj malo osvežitve in rahle sapice, je kot nalašč za zabavo, na kateri se sprostijo tako domačini kot tudi turisti. Letošnja največja zabava v Portorožu se je tokrat odvijala v priljubljenem zbirališču ob plaži, v dnevno nočnem klubu Alaya. DJ Valentino Kanzyani, ki sicer živi na Ibizi, s predvajanjem odlične glasbe poskrbi za neverjetno razpoloženje. Gre za Primorca, njegovo pravo ime je Tine Kocjančič, sina pokojne glasbene legende Danila Kocjančiča, ki se je začel z didžejevstvom ukvarjati že pri rosnih trinajstih letih.

Delal je že v številnih diskotekah po vsem svetu, nastopal je celo v Južni Ameriki, zadnje čase pa se veliko zadržuje v državah vzhodne Evrope, Bolgariji, Romuniji, Ukrajini, Gruziji, prav tam je bil njegov zadnji nastop pred prihodom v Portorož. Kot pove Kanzyani, so to države, kjer glasbo in vse povezano s sodobnimi zabavami šele dobro odkrivajo, zato tam dela z velikim užitkom.

Kar pa zadeva Slovenijo, je še povedal, da je zato, ker tu ne nastopa prav pogosto, še toliko bolj zaželen. Sicer pa nam je uspelo izvedeti, da cena njegovega nastopa ni prav nizka, to velja tudi pri njegovih zahtevah za opremo, ki jo potrebuje za predvajanje glasbe, in spremljajoče efekte. DJ Kanzyani je svojo kariero začel v znani izolski diskoteki Gavioli, zato je tokratna zabava mnoge spomnila na stare čase.

Nejc Fon
Didžej, ki glasbo še vedno vrti na vilinskih ploščah.

Piko na i odlično pripravljeni zabavi pa so dodale osvežilne znamke pijače, ki jo simbolizirajo jelenčki in oranžna barva.

Nejc Fon
Legendarni klub Alaya je pokal po šivih.

Pisano druščino žurersko navdahnjenih obiskovalcev, kjer leta niso igrala vloge, je združila želja po dobri glasbi in odlični zabavi. Zatorej ni čudno, da je zabava trajala do jutranjih ur.