Razcepljena

Mirela izlila srce: Mili ali Andrej?!

R.T.
8. 6. 2017, 18.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Mirela, kraljica slovenskega Big Brotherja, je danes iskreno spregovorila za srbski HappyTV.

YouTube / Happy TV
"Sem iskrena in vedno izberem ljubezen, to je vodilo, ki me vodi skozi življenje."

»Najina zaroka ni kot druge zaroke,« je Mirela odgovorila na vprašanje, kaj si v resnici želi, glede na to, da je včeraj dejala, da se ne želi poročiti z Milijem, nato pa je bila zvečer z njim že zaročena. Dejala je, da je šlo bolj za roko sprave in da je popolnoma zmedena, saj da ta zaprt prostor vpliva na spremembe njenega razpoloženja. »Ko mi bo Mili nadel prstan, takrat bo šlo za pravo zaroko,« pravi.

Mirela ne ve, kaj bo storila, ko bo iz resničnostnega šova končno izpadla. Glede vprašanja, koga bo izbrala, ko ji bo Andrej dejal, naj med njima izbere, pravi, da je izjemno težko, da za zdaj o tem ne želi razmišljati in da se bo odločila, ko bo čas za to. »Trenutno sem ženska, ki ima rada dva moška, vendar vsakega na svoj način,« odgovarja, pri čemer pravi, da se bo v primeru, če jo bo Andrej čakal, najverjetneje vrnila v staro življenje. »Milija premalo poznam. Pustimo času, da pokaže kako in kaj se bo zgodilo. V zaprtem prostoru mi razum ne deluje najbolje,« še dodaja.

Mirela pravi še, da Milija ljubi na poseben način in da je do zdaj ni še nihče nasmejal tako kot on, kar da ji veliko pomeni. »Sem iskrena in vedno izberem ljubezen, to je vodilo, ki me vodi skozi življenje … Mili je zadnji v vili, ki bi ga prizadela,« pa odgovarja na provokacije, da ji je prvo mesto v šovu pomembnejše od Milija.