Šefinja odprte kuhne

Hčerki je ime Sarah Elinor!

ns
6. 6. 2017, 20.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Nekdanja komentatorka kuharskega resničnostnega šova Gostilna išče šefa Alma Kochavy je z možem Liorjem na svetu pozdravila drugega otroka.

Mediaspeed
Alma je že drugič postala mamica.

Nekdanja manekenka in šefinja priljubljene Odprte kuhne Alma M. Kochavy je pred dnevi razveselila z novico, da sta z možem, izraelskim podjetnikom, že drugič postala starša, ko sta na svetu pozdravila hčerkico z zanimivim imenom Sarah Elinor. Alma, ki je nosečnost uspešno skrivala do kar sedmega meseca, ima z možem že enega sina, zdaj pa sta se razveselila še punčke, kar je bila njena velika želja.

Ime sta dolgo izbirala

Alma je priznala, da sta z Liorjem kar nekaj časa izbirala ime za novo družinsko članico, nato pa sta se odločila z dvojno ime Sarah Elinor, v katero sta se v trenutku zaljubila.

Poslovilna zabava

Nekdanja manekenka je rodila natanko teden dni po poslovilni zabavi, ki jo je imela kar na Odprti kuhni v Ljubljani, ko je še zadnjič pred porodom pozdravila vse gostince in prijatelje, ki so ji prišli zaželet srečo. Po naših informacijah je družina že skupaj v zavetju doma, kjer uživajo prve skupne trenutke.