Razkrinkan

To se je zgodilo na zmenku Miše Molk in Jonasa …

R.T.
5. 6. 2017, 12.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Dami sta pred vsemi razkrili, kakšen zapeljivec je Jonas Žnidaršič.

Mediaspeed.net
Z zmenkom ni bilo nič.

V šovu Na žaru je pred časom Lado Bizovičar na vročem stolu "pražil" Jonasa Žnidaršiča. "Prijatelji, znanci in Rado Mulej", kot se je o zbrani druščini izrazil Jonas, mu niso prizanašali, gostitelj Lado pa ga je večkrat spomnil, kako je bil v preteklosti "najpogostejša napaka slovenskih manekenk"

Mediaspeed.net

O Jonasu so gostje povedali marsikaj, kako je vse skupaj potekalo, smo si lahko ogledali tudi v nedeljskem televizijskem posnetku na POP TV. Zagotovo sta za veliko smeha poskrbeli edini dve dami, ki sta v večeru "podkurili" Jonasu. To sta bili Miša Molk, ki se je le na kratko oglasila v oddaji, in Desa Muck kot stalna članica "omizja".

Mediaspeed.net
Miša Molk

Jonas je namreč z oddajo Videošpon, v kateri je mladim delil nasvete za "pecanje" deklet, veljal za velikega zapeljivca. Da pa temu ni bilo vedno čisto tako, sta na lastni koži izkusili Miša in Desa. Ki sta si delili zelo podobno izkušnjo z Jonasom v temni konodvorani. In top ne naenkrat, saj niso šli v trojčku v kino, ampak je prva led prebila Miša, ki je šla z Jonasom na zmenek. Miša, ki je Jonasu odprla vrata na nacionalno televizijo, je očitno računala, bi Jonas rad odprl še kakšna druga vrata ... In se uštela, ko je v temni dvorani čakala na potezo zapeljivca – ki pa je ni dočakala …

Mediaspeed.net
Desa je prišča na zmenek pripravljena, vendar zaman ...

Podobno izkušnjo je imela tudi Desa. Ki je - enako kot vsa hiša - slišala za Mišino izkušnjo in se je zato "pripravila". Ker tudi ona v temni dvorani ni dočakala Jonasove poteze, se je podviga lotila sama in z roko zagrabila Jonasovo koleno. Ker namensko v dvorano ni vzela kokic, prav zato, da je ne bi ovirale pri romantiki. 

Tako Desa kot Miša pa sta ostali praznih rok. Za piko an i je Desa nastop zaključila z izjavo, da je to, da si v tistih časih šel na zmenek z Mišo Molk in da se ni nič zgodilo, enako, kot iti danes na zmenek z Juretom Godlerjem (bil je eden od tistih, ki je "pražil" Jonasa) in se z zmenka vrniti nasmejan …