Stand-up komedija

Trije mušketirji nasmejali občinstvo

Teja Pelko
9. 5. 2017, 14.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Slovenski oboževalci stand-up komedije so v nedeljo izdatno prišli na svoj račun.

Pablo pripravlja serijo Here We Go Again, ki bo zmes animicije in stand-up komedije.

Glavna zvezda večera je bil sicer ameriški komik Pablo Francisco, za ogrevanje pa sta s svojima nastopoma poskrbela Hrvat Ivan Šarić in Pablov rojak Steve Kramer.

Francisco se je v južni Evropi tokrat mudil prvič, pred Ljubljano pa je s svojimi genialnimi vokalnimi imitacijami svetovnih zvezd, kot so Arnold Schwarzenegger, Jerry Springer, Michael J. Fox, Dr. Phil in drugimi, ter raznoraznimi zgodbami, začinjenimi z raznolikimi zvočnimi efekti, nasmejal že Zagreb in Beograd.

Z odzivi občinstva je bil zadovoljen tudi komik. "Današnje občinstvo se mi je zdelo zelo kul. Vedelo je, za kaj gre, videlo se je, da so seznanjeni z dogajanjem v svetu in s stvarmi, ki jih počnem," nam je po nastopu povedal Pablo. Pohvalil pa je tudi naše glavno mesto. "Imel sem nekaj časa za ogled starega dela mesta. Zelo lepo je. Posnel sem tudi nekaj fotografij. Komaj čakam, da se bom znova ustavil pri vas," nam je dejal Francisco.

Komik je sicer tako pogosto na turneji, da se mu občasno zgodi, da zjutraj, ko se zbudi, ne ve točno, kje se nahaja. Takrat prižge televizijo ali pa pokliče na recepcijo. Na poti najbolj od vsega pogreša svojo posteljo. A ne toliko kot občinstva. Zato z užitkom potuje po svetu in s svojimi imitacijami zabava obiskovalce. Ti bodo v njih lahko kmalu uživali tudi na malih ekranih. Pablo namreč pripravlja serijo Here We Go Again, ki bo zmes animicije in stand-up komedije. Za animacijo bo poskrbel Steve Kramer, za stand-up pa Pablo. Prva oddaja naj bi bila na sporedu julija.