Ogrel srca

FOTO: Lepega Hansa pred oboževalci varovala dva varnostnika

R.T.
16. 3. 2017, 18.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Televizijski zdravnik je v Ljubljani ogrel marsikatero srce.

Mare Vavpotič/M24.si

Oblečen v črno, z velikimi črnimi sončnimi očali, ob njem pa sta ves čas mirno korakala dva varnostnika. Tako je zbrane oboževalke in oboževalce v Ljubljani pričakal lepi televizijski zdravnik, ki v resničnem življenju sliši na ime Hans Sigl.

Igralec je bil dobro razpoložen, zbrane je nagovoril z "dober dan, čao", na odru pa se je naučil še "ljubim vas" in "ljubim te". Sigl je obljubil, da se bo slovenščine naučil do naslednjega obiska. 

Glede na to, da se bo gorski zdravnik v Sloveniji pred slovesom povzpel tudi na eno od gora - Šmarno goro -, bodo številne oboževalke najverjetneje sledile zdravnikovemu zgledu in se tudi same povzpele na hrib. Kar je, mimogrede, tudi prispevek k zdravju. 

Sigl je bil dobro razpoložen. Ko je podpisoval fotografije, se fotografiral z oboževalkami, sprejemal darila, ki so mu jih prinesli, je ob glasbi veselo poplesaval, zdelo pa se je, da imajo oboževalci le eno željo: približati se idolu in dobiti nekaj njegovega - podpis, fotografijo, "selfi", stisk roke, karkoli. 

Zbrala se je pisana množica oboževalcev: od majhnih otrok do starejših ljudi. Med njimi je bilo tudi precej moških. Potrpežljivo in pod budnim očesom varnostnikov je igralec več kot uro izpolnjeval želje oboževalcev.