AMERIŠKA LJUBLJENKA

Najprej razglašena za mrtvo, nato v zvezi z novim

A.K.
29. 12. 2016, 12.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Britney Spears ima novega izbranca, tokrat 12 let mlajšega manekenka.

Profimedia
Fotografija Sama in Britney v japonski restavraciji je bila objavljena na družbenem omrežju, a jo je maneken hitro izbrisal.

Nekaj dni za tem, ko so jo spletni šaljivci razglasili za mrtvo, o njej na dan prihajajo nove novice. Po tednih uganjevanja, kdo je njen novi izbranec, je maneken in fitnes trener Sam Asghari potrdil, da je v zvezi z Britney s fotografijami, ki jih je kasneje tudi hitro izbrisal z družbenega omrežja.

Sam Asghari je 22-letnik iranskega rodu, po poklicu pa je trener, manekenk in igralec. Od nedavnega pa je znan predvsem po tem, da je novi partner 34-letne pevke, Britney Spears. Čeprav je rojen v Iranu, že 9 let živi v ZDA. Igral je tudi v videospotu skupine Fifth Harmony. Bavi se s fitnesom in ima zelo izklesano telo, s katerim se rad hvali na družbenih omrežjih.

Z Britney sta se spoznala na snemanju njenega novega videospota za najnovejšo pesem Slumber Party. Sam je že takrat objavil skupno fotografijo, ko sta večerjala v neki restavraciji. Za božični večer pa sta posnela kratko video-čestitko, ki jo je 22-letnik objavil na instagramu, vendar jo je tudi hitro izbrisal.

Britney zaenkrat zveze še ni komentirala.