Zabava

Izgubil živce: Pi*** ti materna!

bp
13. 4. 2016, 10.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tekmovalcu šova Bilo je nekoč Gvidu je uspelo sprovocirati sotekmovalca Mira, da je ta popolnoma izgubil živce in Gvida kar pošteno ozmerjal. Kljub temu pa je bil Gvido zadovoljen, da sem mu je njegova namera posrečila.

Planet TV
Miro je popolnoma izgubil živce in Gvida označil za goljufa ter mu namenil še nekaj sočnih besed.

planet tv
Miro je spoznal, da Gvido ne upošteva načela pravične igre, in se je zato odločil, da mu vrne milo za drago.

Miro je odločen, da bo njegova skupina v tem tednu zmagala pri županovi nalogi. Največjo prednost pa vidi predvsem v tem, da je zeleno ekipo zapustil Milan. Ko je izdeloval žeblje po županovem naročilu, pa mu nekaj ni šlo v račun. Zelena ekipa je imela na voljo veliko več materiala kot pa on sam. Takoj je posumil, da gre spet za nekakšno prevaro zelene ekipe in začel spraševati Gvida, kje je njihov material. Gvido se je delal nevednega in ves čas zatrjeval, da je vsaka skupina dobila polovico materiala, česar pa Miro ni verjel in naposled izgubil živce. Gvida je označil za goljufa in mu namenil še nekaj sočnih besed. Niki je v izjavi na koncu vendarle priznal, da sta z Gvidom skrila material za rdečo skupino predvsem zaradi šale, na nek način pa sta tudi hotela nekoliko onemogočiti nasprotno ekipo pri izpolnjevanju županove naloge. Miro je spoznal, da Gvido ne upošteva načela pravične igre, in se je zato odločil, da mu vrne milo za drago. Nekaj napetosti med člane obeh ekip prinaša tudi dejstvo, da sta obe ekipi pri županu precej izenačeni in da bodo o zmagovalcu odločale malenkosti.

Planet TV
Gvido se je delal nevednega in ves čas zatrjeval, da je vsaka skupina dobila polovico materiala, česar pa Miro ni verjel in naposled izgubil živce.