Zabava

Celine po možu izgubila še brata

mv
18. 1. 2016, 13.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Ko ima hudič mlade, jih ima veliko, pravi pregovor, in kanadska pevka Celine Dion bi se v tem trenutku pod to zagotovo podpisala. Pred štirimi dnevi je zaradi raka izgubila moža, zdaj je boj z rakom izgubil še njen brat.

zimbio
Za Celine so črni dnevi.

Družina kanadske pevke Celine Dion je zavita v črnino. Njen brat Daniel je namreč pred dvema dnevoma izgubil boj z rakom, ki se je nazadnje razširil na 59-letnikove možgane, jezik in grlo. Zaradi iste diagnoze je le dva dni prej umrl zvezdničin mož Rene Angelil.

zimbio
Daniel je pri 59 letih umrl zaradi raka na grlu.

Ob Danielu so bili v zadnjih trenutkih njegova mati, sestra Claudette in drugi družinski člani, medtem ko se Celine s sinovoma pripravlja na zadnje slovo od moža, ki je za rakom prvič zbolel pred 18 leti. Pogrebna slovesnost bo 22. januarja v montrealski baziliki Notre-Dame, kjer sta Rene in Celine leta 1994 dahnila večni da, ob treh popoldne po tamkajšnjem času. »Tako smo se odločili glede na njegovo zadnjo željo, ki je bila, da k počitku leže na istem mestu, kjer se je poročil z ljubeznijo svojega življenja in žensko, ki jo je spoštoval najbolj na svetu. Celine mu je v življenje poleg otrok prinesla največ svetlobe in ljubezni,« so sporočili na pevkini uradni strani.

V štirih dneh je izgubila moža in starejšega brata. 

Pričakovala je njegov konec

Rene je umrl dva dni pred svojim 74. rojstnim dnevom. Tokrat se je že drugič boril z rakom, nazadnje so mu decembra 2013 odstranili tumor na grlu. Marca lani je Celine v intervjuju za televizijsko mrežo ABC razkrila, da je mož tako bolan, da se sam ne more niti prehranjevati, priznala je tudi, da čuti, da bo to zadnje leto, ki ga bodo preživeli skupaj. Celine je svojega moža srečala že leta 1980, ko je bila stara komaj 12 let. Takrat je postal njen menedžer. Poročila sta se leta 1994 in imata tri sinove, 14-letnega Reneja-Charlesa ter 5-letna dvojčka Eddyja in Nelsona, ki do pred nekaj tedni niso vedeli, kako resno je bolan njihov oče.