Zabava

Zoran Dragić je predan očka

mv
30. 12. 2015, 19.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Odlično se znajde v očetovski vlogi.

instagram
Zoran uživa v vlogi očeta.

Šestindvajsetletni slovenski reprezentant Zoran Dragić in njegova žena Svetlana sta na začetku oktobra postala ponosna starša fantka, ki sta ga poimenovala Marko. Družinica nadvse uživa v prvih skupnih mesecih, ponosni očka je nedavno na družbenih omrežjih objavil novo fotografijo svojega malčka, s katerim sta si privoščila popoldanski počitek.

Več kot očitno je, da se naš košarkarski zvezdnik odlično znajde v očetovski vlogi. Rojstva sina se je razveselil kot večina ponosnih očetov, veselo novico o sinovem rojstvu pa je sporočil tudi na družbenih omrežjih. Zraven je objavil fotografijo, na kateri ga sinček drži za prst, in ob tem zapisal "neskončna ljubezen (Endless Love)''.

Facebook
Ganljiva prva fotografija Dragićevega prvorojenca.

Zoran in Svetlana sta se po več letih zveze poročila julija lani v Ljubljani, organizacijo in priprave na poroko pa je športnik povsem prepustil ženi. Letos pa je družina Dragić poleg prihoda malega Marka slavila tudi rojstvo deklice Victorie, drugega otroka Zoranovega brata Gorana, ki ima sicer že dveletnega sina Matea. Prepričani smo, da je bilo letos za praznike v hiši Dragićevih prav živahno!