Zabava

Manca Špik bo postala mamica

Mojca Vakselj
2. 12. 2015, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Slovenska pevka Manca Špik je priznala, da bo marca prihodnje leto prvič postala mamica. Otroka pričakuje s svojim dolgoletnim partnerjem Borutom Cafom, zaradi katerega se je pred časom preselila na Obalo.

Tik pred koncem leta je slovensko glasbeno sceno razveselila še ena novica o veselem pričakovanju. Marca prihodnje leto bo namreč mamica postala tudi pevka Manca Špik, ki si je otroka želela že nekaj časa, zdaj pa je očitno prišel pravi čas, da poveča svojo družinico.

Mediaspeed
Dolgonoga gazela Manca Špik

To bo prvi otrok za Manco in drugi za njenega dolgoletnega partnerja Boruta Cafa, zaradi katerega se je Manca pred časom celo preselila na Primorsko. Bodoča mamica je razložila, da se v nosečnosti dobro počuti, da ima še vedno zelo veliko energije, je zelo aktivna in ustvarjalna. Komaj čaka, da spozna svojega prvorojenca ali prvorojenko, na vlogo mamice pa so jo zadnja leta pripravljali predvsem njeni nečaki, ki jih pevka obožuje.

Dobro se razume z Borutovo hčerko

Petintridesetletna Manca se zelo dobro razume tudi z Borutovo sedemletno hčerko, zaradi katere se je tudi preselila na Primorsko, saj je deklica začela obiskovati prvi razred in je ni želela premikati iz njenega naravnega okolja. Že ob tej odločitvi ji je bilo jasno, da je dobrobit otroka vedno na prvem mestu, zato smo prepričani, da bo sijajna mamica. Dokler bo še lahko, bo nastopala, nato pa se bo posvetila razvajanju in pripravam na novega družinskega člana. Lahko morda pred tem pričakujemo tudi poroko?

facebook
Borut Caf in Manca Špik.