Zabava

Udeleženec Kmetije razkazuje erekcijo

mv
1. 9. 2015, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Srbski pevec Filip Mitrović kljub temu da je talentiran glasbenik in ne potrebuje pozornosti, ki jo navadno pripisujemo starletam, na spletu včasih objavi fotografije, ki ga izpostavljajo kot seksualni objekt. S sliko njegove jutranje erekcije ni bilo nič drugače.

facebook

Mladi Filip je zaslovel po nastopu na resničnostnem šovu Prvi glas Srbije, nato pa je po presenečenju mnogih podpisal pogodbo s priznano glasbeno založbo EMI. 23-letni glasbenik je pred tem pekel pice v eni od beograjskih picerij, po prvem šovu pa je sodeloval tudi v srbski Kmetiji.

facebook

Na fotografijo njegove jutranje erekcije se je odzvala tudi srbska starleta in udeleženka številnih resničnostnih šovov Maca Diskrecija, ki je pripomnila, da dvomi v pristnost fotografije ter da je prepričana, da si je pevec mednožje z nečim podložil. »Zagotovo je nekaj vstavil v hlače,« je komentirala pod sliko. Filip se na njeno pripombo ni odzval, saj se zaveda, da le on ve, koliko ga je v resnici v hlačah. Trenutno je samski in s fotografijo je verjetno vsem dekletom želel pokazati, kaj zamujajo.