Zabava

Srce ljubezni nikoli ne pozabi

am
5. 5. 2015, 21.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Začetki ansambla Gajšek, ki je bil zadnje dni zaseden s snemanjem nove glasbene pravljice, segajo v leto 2001. V skoraj 15-letni zgodovini so Simon in sestra Mojca Gajšek, Zoran Gračner ter Primož Pušnik posneli dva lastna glasbena projekta, prihodnje leto pa nameravajo izdati svoj album, a še prej ponosno predstavljajo videospot za nov valček Srce ne pozabi, ki so ga na velikonočni ponedeljek premierno predstavili poslušalcem Radia Veseljak.

Tanal Video

Pred dnevi je domača viža, ki je med drugim uvrščena na lestvico Veseli vrtiljak, dobila tudi posebno zgodbo, ki so jo posneli v domačem kraju Dole pri Šentjurju, ob čudovitem ribniku Dolina miru. Vse skupaj se je nadaljevalo na zgornjem starem trgu Šentjurja in na kmetiji Vesenjak, v naselju Jagoče v Laškem. Kot so nam zaupali člani, je bil glavni igralec v videospotu kitarist Primož Pušnik, soigralka pa njegova prijateljica Polona Palčnik.

»Imeli smo se zelo lepo, saj je dan minil en, dva, tri,« so dejali člani, ki so snemanje svojega prvega spota zaupali TV Veseljak, kjer bo drevi ob 20. uri še premiera.