Zabava

Sredi noči poskušali ugrabiti srbsko starleto

mv
3. 4. 2015, 18.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Stanija Dobrojević je pred nekaj dnevi doživela šok, od katerega si dolgo ne bo opomogla. Sredi noči so jo na parkirišču pred hišo, kjer živi, neznanci poskušali strpati v avto in ugrabiti. Na srečo so najhujše preprečili njeni sosedje.

Medtem ko je Stanija iz prtljažnika svojega avtomobila jemala stvari, jo je moški zgrabil in hotel zriniti v svoj avtomobil. Njene krike so na srečo slišali sosedi, ki so ji priskočili na pomoč. »Ko sem zaslišala krike na pomoč, sem stekla do okna in zagledala Stanijo, ki se je poskušala iztrgati neznancu. Z eno roko jo je držal, z drugo pa grabil po prsih in zadnjici,« je za srbske medije povedala soseda in dodala, da so številni sosedi prižgali luč, kar je ugrabitelja očitno prestrašilo.

Jo je ugrabiti želel oboževalec?

Stanija je bila po incidentu razumljivo prestrašena in menda naj bi kar naprej ponavljala, da jo je strah, da bi se moški vrnil. »Zagotovo gre za oboževalca, ki je obseden z njo. Mlada in lepa ženska je, zato bi morala biti pazljivejša,« je še pojasnila soseda. Starleta še vedno ne more verjeti, kaj se ji je zgodilo, a je srečna, da jo je odnesla brez posledic.