Zabava

Poglejte, kaj je razveselilo Ivana!

K.S.
3. 4. 2015, 13.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

V današnjem času gospodarske recesije se lahko redkokateri glasbenik iz naše regije pohvali z uspešno prodajo izdanih albumov, še manj se jih lahko pohvali z zlato naklado.

Grega Wernig / KMA

Ob podelitvi so Ivanu stali ob strani glasbeni kolegi: skupina Begini, Denis Dumančič, Branimir Mihaljević, priznan avtor Fayo, Darko Bakić in številni mediji.

En od redkih srečnežev je priljubljen glasbenik Ivan Zak, saj mu je založba Menart v Zagrebu svečano izročila priznanje za zlato naklado albuma »Bolja od najbolje«.
Po prejeti nagradi je Ivan Zak ponosno povedal: »Novica, da se je moj zadnji album prodal v zlati nakladi me je zelo razveselila. Mislim, da za glasbenika ni večjega zagona, kot takšno priznanje, da je tvoje delo prepoznavno in seveda da te poslušalci zelo spoštujejo.

Arhiv Svet24

Verjamem, da bom tudi z novim albumom »Usne varene«, ki je tik pred izdajo, opravičil pričakovanja mojih poslušalcev, ki so album »Bolja od najbolje« oplemenitili z zlato barvo, za kar sem srčno hvaležen.«

»Zelo smo ponosni, da v današnjih težkih časih diskografije menartovi izvajalci dosegajo zlato naklado, predvsem pa zato, ker je to Zakov prvi album, ki ga je izdal pri naši založbi. Pohvalno je tudi dejstvo, da je Ivan Zak avtor vseh pesmi na albumu, zato je rezultat še toliko bolj navdihujoč. Ivanu podaljeujemo zlato ploščo dober mesec dni pred izidom drugega albuma »Usne varene«, s katermi želimo doseči enak uspeh.« je povedal direktor založbe Menart iz Zagreba, Branko Komljenović.

Ivan Zak pa bo spet kmalu v Sloveniji in to skupaj z Učiteljicami!!!

Da je album res dosegel izjemen uspeh dokazujejo tudi številke objavljenih pesmi na Youtube, ki skupaj beležijo več milijonov ogledov, ter Ivanovi razprodani koncerti v celotni regiji.