Zabava

Jole v pričakovanju spektakla

A.M.
26. 2. 2015, 22.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Aktualov dan žena, ki se bo zgodil prihodnjo soboto v ledeni dvorani ljubljanske Hale Tivoli, bo tudi v znamenju priljubljenega pevca. A Jole preseneča že te dni.

Osebni arhiv

Del tega presenečenja je Joletov novi album Remek djelo. Gre za šesti studijski album, ki ga bo karizmatični pevec, ki navdušuje z izjemno energijo, izdal le nekaj dni pred Aktualovim koncertom. Joško Čagalj - Jole, ki ga poznamo po megauspešnicah, kot so Duša od papira, Nosi mi se bijela boja, Otvori mi draga, Ptice putuju, Kada žene tulumare, bo tako bogatejši za še deset novih skladb, med katerimi so nekatere (Kada žene tulumare, Bailando solo, Ja ti mogu biti tata, Sto godina samoće) že znane in priljubljene.

»Govorimo o zbirki hitov, ki sem jih prepeval zadnja leta in še niso doživeli objave na albumu. Upam, da bodo oboževalci in drugi, ki me spremljajo na glasbeni poti, pesmi sprejeli za svoje in jih bodo tako lahko ob poslušanju prepevali tudi doma. Še posebej bi se rad zahvalil Tončiju in Vjekoslavu Huljiću, Perotu Kozomari in Lei Škare. Brez njih ne bi bilo albuma, na katerega sem zelo ponosen, sploh ko vidim, kako publika na koncertih prepeva vse moje pesmi, od a do ž,« nam je zaupal Jole, ki ga bomo videli na letošnjem koncertu Aktualov dan žena, 7. marca v razprodani ljubljanski Hali Tivoli.