Zabava

Čaka ga peklenska preizkušnja

C.R.
26. 2. 2015, 21.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Medtem ko se Peter Poles vrača na male zaslone z oddajo Dan neskončnih sanj, čaka Vida peklenska pomlad. S Perico Jerkovićem in Tinom Vodopivcem pripravlja prvi pravi slovenski »roast«, ki ga bodo posneli tudi za televizijo.

Marko Vavpotič

Za neposvečene: gre za najbolj peklensko disciplino stand up komedije, kjer kolegi slavljenca večera počastijo tako, da ga javno zbadajo, šaljivo žalijo in zasmehujejo.

Znamenite roaste, na katerih so se zvrstile največje zvezde tistega časa, je v sedemdesetih letih v Las Vegasu gostil Dean Martin, danes pa ima primat Comedy Central (Chevy Chase, William Shatner, Charlie Sheen, Pamela Anderson, Hugh Hefner, David Hasselhoff idr.). Zvezdniškega prahu očitno ne bo manjkalo niti v ljubljanskih Španskih borcih, ki bo ta festival žaljivk gostil marca. Ceremonijo bo vodil Boštjan Gorenc - Pižama, Vida pa bodo »cvrli« prekaljeni komiki Lucija Ćirović, Gašper Bergant, Jernej Celec, Perica Jerković, Mirza Tvrković in Sašo Stare.

Privoščili si ga bodo tudi Boris Kobal, Peter Poles, iz Hrvaške prideta Ivan Šarić in Andreo Andrassy, zanimivo pa bo opazovati tudi znane obraze v občinstvu, saj lahko kakšna bodica prileti tudi vanje.