Zabava

Znani in zabavni po domače razvajali svoje brbončice

A.M.
16. 2. 2015, 21.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Pred kratkim je potekala otvoritev prenovljene gostilne Pod žičnico, ki stoji pri spodnji postaji nihalke na Veliko planino. Otvoritve so se udeležili župan občine Kamnik Marjan Šarec s podžupanoma Igorjem Žavbijem in Matejem Slaparjem ter direktor Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik Franci Kramar.

Velika planina, d.o.o.

Pred otvoritvijo je najprej spregovoril v. d. direktorja Velike planine, d. o. o., Leon Keder, ki je poudaril predvsem zadovoljstvo pri prenovi lokala in se zahvalil celotnemu kolektivu družbe Velika planina za zavzetost pri izvedbi tega projekta in povedal, da prenova ni obsegala le notranje podobe gostinskega lokala, ampak tudi prenovo in ponudbo jedilnih listov. 

Velika planina, d. o. o.

Župan Marjan Šarec pa jim je v svojem govoru zaželel, da bi gostilna uspešno delovala in se razvijala ter na Veliko planino privabila čim več gostov.

Gostom so ponudili izvirne jedi, s poudarkom na lokalnih sestavinah in okusih.

»Ponosni smo, da bomo lahko odslej našim gostom nudili izvirne jedi, s poudarkom na lokalnih sestavinah in okusih, ki sta jih za nas pripravila bivša tekmovalca šova Gostilna išče šefa Teja Perjet in Jani Jugovič iz kuhinje Tejani. Pripravila sta edinstvene recepture in menije, ki jih boste lahko poskusili samo v gostilni Pod žičnico.« Vzdušje na otvoritvi so popestrili Tomaž Pustotnik s svojo harmoniko in Peter Erjavšek, Žan Potočnik in Tatjana Koželj, domačini v tradicionalnih pastirskih oblačilih.

Velika planina, d. o. o.

Na otvoritvi so se zabavali in poskušali dobrote tudi pevke Regina, Neisha in Alenka Gotar ter znani obrazi, kot so Miha Deželak, Tadej Bricelj, Sandi Prosen, Jerca Zupan in Nejc Simčič ter DJ Pero.

Arhiv Svet24

Otvoritve pa so se udeležili tudi bivši tekmovalci in komentator šova Gostilna išče šefa, Julijana Krapež, Nik Kavčič, Irenca Rovanšek in Žiga Gombač, ki so se z veseljem predali kulinaričnim doživetjem. 

Velika planina, d. o. o.