Zabava

Brez dlake na jeziku spregovorila o taščah

Alesh Maatko
11. 2. 2015, 13.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Tašča - takšen je naslov nove skladbe Rebeke Dremelj, ki že osvaja radijske, z zanimivo videozgodbo pa tudi televizijske postaje.

Arhiv Svet24

Za hudomušno pesem je sicer v celoti »kriv« avtor številnih glasbenih uspešnic, Rečan Andrej Babić. »Svekrva« pa se je v »Taščo« spremenila s pomočjo glasbenika in plesalca Sebastiana.

Zabavni videospot, v katerem se je v vlogo tašče odlično vživela odlična igralka in TV-voditeljica Zvezdana Mlakar, so posneli v Rezidenci Čeligo v Portorožu. Mož, ki ga je pevka našla kar prek družbenega omrežja, pa je za en dan postal Nick Papis.

Arhiv Svet24

Naša nekdanja evrovizijska predstavnica si je tokrat drznila povedati vse tisto, kar večini »boljših polovic« povzroča sive lase. Pesem, ki je namenjena temu, da nariše kakšen nasmešek na obraz, pa ne bo dosegla le slovenskih soprog, Rebeka je namreč posnela tudi »Svekrvo« in jo z nasmeškom na obrazu podarila tudi vsem sotrpinkam iz bivše države.

In kako se Rebeka sicer počuti ob svoji tašči? »Sama se s taščo dobro razumem, sem pa poskrbela, da ne more k meni v copatih. (smeh) Kot pravijo, je najboljša tašča tista, ki ne more k tebi v copatih,« nam je povedala hudomušna Rebeka.

Arhiv Svet24

Seveda pa nas je ob tem še zanimalo, kaj o novi kreaciji pravi Rebekina tašča. Menda si bo nedeljska kosila nadalje pripravljala sama …