Zabava

Vroče: Tega ne smete zamuditi!

K.S.
11. 2. 2015, 10.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Dve vroči balkanski divi, nepozabna zabava, pisane, norčave maske in seveda pustne nagrade. Vse to se bo dogajalo v soboto, 14. februarja v Stekleni dvorani Gospodarskega razstavišča!

yt

Vstopnice za mega spektakel pa si lahko zagotovite na: kuponko.si, mojekarte.si in na vseh Eventimovih prodajnih mestih.

Za odlično glasbeno podlago bosta z balkanskimi ritmi poskrbeli legendarna Neda Ukraden in seksi Lana Jurčević! Neda velja za eno najbolj popularnih pop pevk v nekdanji Jugoslaviji z etno prizvokom, sodelovala pa je že z mnogimi uveljavljenimi glasbeniki. Njena popularnost je po mnogih letih še zmeraj na vrhuncu, saj je Neda vedno v koraku s časom in zadnjimi modnimi ter glasbenimi trendi. Kljub temu, da jih šteje že čez 60, je še zmeraj zelo energična in seksapilna ... To so opazili celo tuji mediji, na popularnem DailyMailu, ki ga dnevno obišče več milijonov ljudi s celega sveta, so 'našo' Nedo primerjali celo z Beyonce!

yt

Tokrat se ji pridružuje še mlajša Lana Jurčević, priljubljena hrvaška pevka, ki s svojim glasom in stasom povzroča pravo evforijo. Tako bo tudi na velikem koncertu, kjer si bo oder delila z legendarno Nedo. Lana je s svojo skladbo Majica in pripadajočim videospotom dosegla neverjetno gledanost. Če si ga še slučajno niste ogledali, lahko to storite takoj in prepričani smo, da boste takoj naročili vstopnico za Mega ljubljansko pustovanje! 

Bombastičen tandem torej, ki ga ne gre zamuditi, saj bo Steklena dvorana utripala v nalezljivih ritmih teh balkanskih div, ki s svojo glasbo in nastopom obiskovalcem vedno pritisk dvignejo skoraj do vrelišča!

Ekskluzivni spektakel Mega ljubljansko pustovanje s fantastičnim pustnim rajanjem bo postregel tudi z nagradami kot so: Potovanje z Prince of Venice v Benetke za 2 osebi, 2 × tri mesečna vstopnica za fines ali vodeno telovadbo v Sport Clubu, sladki darilni paket –Čokoladnice Cukrček … in še veliko drugih nagrad.