Zabava

Smrt dotolkla lepo zvezdnico!

T.P.
9. 1. 2015, 22.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Lepa manekenka žaluje za osebo, ki jo je imela najraje na svetu.

Profimedia

Profimedia

Slavna manekenka Cara Delevigne (22) je izgubila svojo ljubljeno babico, ki je sicer doživela visoko starost (102 leti), a je njena smrt vnukinjo globoko prizadela. Cara se je od babice poslovila tudi na družabnem omrežju, kjer je objavila njeno fotografijo.

Instagram

»Počivaj v miru, babica. Bila si najbolj iskreno, najbolj srčno in najduhovitejše bitje, kar sem jih kdaj koli spoznala,« je na Instagramu zapisala ob fotografiji svoje babice Angele Margo Delevingne. Podobnost med slavno manekenko in njeno pokojno babico je prav neverjetna, predvsem pa je zdaj jasno, po kom ima Cara tako lepe obrvi.

Profimedia

»Bila si najboljša mama, babica in prababica, pa tudi najbolj iskrena prijateljica. Večno boš živela v mojem srcu in vsem nam boš zelo manjkala. Imela si najlepše obrvi na sveta, raje te imam od vsega,« je še zapisala popularna lepotica. Tudi njena starejša sestra Poppy je bila zelo navezana na babico in je na družabnih omrežjih prav tako delila njeno fotografijo, ob kateri je zapisala: »Zvezde so nocoj še posebej svetle. Gaga, nikoli te ne bom nehala pogrešati.«

Profimedia

Angela Margo Delevigne se je rodila leta 1912 kot hčerka odvetnika ter politika Sira Hamarja Greenwooda in njegove žene Margery Spencer. Leta 1937 se je poročila z Edwardom Dudleyem Delevingnom, ki je umrl pred 42 leti.

Profimedia