Zabava

Kot da bi bili na velikem koncertu!

K.S.
11. 12. 2014, 09.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Po dobrodelni prireditvi, ki se je odvijala na Osnovni Šoli Log Dragomer, so si bili obiskovalci enotni: Bilo je kot na velikem koncertu in manjkalo ni prav ničesar. Prišel je tudi Dedek Mraz in to kar nekaj tednov predčasno. Bilo je pa tudi nekaj zelo zabavnih trenutkov … Več v foto galeriji.

Ni manjkal niti Dedek Mraz, ki je ravnateljici Mihaeli Mrzlikar rekel, naj mu sede v naročje … In gospa ravnateljica je v vsesplošnem razigranem vzdušju Dedku Mrazu za hipec res sedla v naročje.

Osnovna šola Log Dragomer je svetovno znana šola … Ne verjamete? Seveda je, saj prav iz OŠ Log Dragomer prihajajo priznane Žabice, ki so osvojile kar nekaj odličij in to tudi na svetovnih prvenstvih.

Na OŠ Log Dragomer so letos spet organizirali že tradicionalni novoletni Bazar, ki pa so ga dodatno popestrili z dobrodelnim koncertom Tisoč iskric, na katerem je sodelovalo res lepo število predvsem lokalnih glasbenikov.

Na odru so se tako predstavili:

Združeni šolski zbori, Orffova skupina, Klemen Lorber (trobenta), dirigentka: Mojca Lorber, Miha Erič na ustni harmoniki, tercet Lilijana Stepic, Emilija Erbežnik in Jože Jesenovec, Žabice, Nejc Remškar na klavirski harmoniki, Nekdanja pevka skupine Leeloojamais Christine Zadnikar, Mojca Zlobko Vajgl na harfi in skupina 3Čelos.

Po nastopu so si bili vsi nastopajoči enotni – Bil je res nepozaben večer. Člani skupine 3Čelos pa so nam še povedali: „V veliko veselje nam je bilo sodelovati na tej prireditvi in s tem pomagati otrokom!“