Zabava

Znani poslovnež zasačil ženo z drugim!

T.P.
9. 11. 2014, 17.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Milijonar Nigel Underwood (45) je svojo ženo Sarah poslal na zdravljenje od alkoholizma, ona pa se je med terapijo spustila v ljubezensko zvezo z bivšim odvisnikom Andrewom Wordsworthom in se kasneje preselila v njegov avtodom.

Nigel, oče treh otrok, je parček počakal v zasedi, nato pa ženinega ljubimca napadel s palico za kriket. »Naredil sem samo tisto, kar bi storil vsak moški na mojem mestu. Vzel mi je vendar ženo!« se je Nigel zagovarjal na sodišču. »Samo svojo ženo želim nazaj. Imava tri otroke, njej pa sem želel samo, da bi se počutila bolje.

Namesto tega se je spečala z zdravljenim alkoholikom. Tisto noč sem dobil potrdilo, da je njuna zveza postala tudi fizična. Bil sem povsem dotolčen, nisem prenesel pogleda nanj in moral sem ga udariti. To sem storil s palico, s katero moj sin igra kriket. Svojo ženo sem zasledoval, ker jo še vedno ljubim. Izgubil sem soprogo, otroci pa so ostali brez matere, toda še vedno jo imamo zelo radi.«

Sarah, ki je z Nigelom že 16 let, je odšla v rehabilitacijski center letos julija, 11. septembra pa se je z ljubimcem že preselila v njegov avtodom. Svojemu možu je rekla, da potrebuje nekaj časa zase, domov pa se je vračala le ob večerih. Ko se nekega večera ni vrnila, se je mož podal na lov za njo …

»Vi ste inteligenten in uspešen človek, ki zaposluje veliko ljudi. Jasno je, da je bil to samo čustveni izpad,« je zaključil sodnik, ki je Nigela obsodil samo na družbeno koristno delo.