Zabava

Bo Slovenija končno zmagala?

Tomaž Mihelič
8. 11. 2014, 22.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Letos se bo Slovenija prvič pomerila na festivalu Evrovizija za otroke in vsaj po prvih napovedih so nam zvezde zelo naklonjene.

Žiga Culiberg

V soboto, 15. novembra, bo na Malti potekal finalni izbor, kjer bo imela prikupna deklica z izjemnim glasom veliko možnosti, da nam pripoje prvo zmagoslavje na tem prestižnem glasbenem tekmovanju.

Če nam ne gre pri odraslih, nam vsaj med najstniki kaže, da lahko računamo na dobro uvrstitev. Ula je namreč pravi diamant med mladimi talenti, kar sta ugotovila tudi njena učiteljica petja Marjetka Vovk in producent ter avtor tekmovalne skladbe Raay. Ta bo letos že drugič odpotoval na Evrovizijo: na severu je bil s Tinkaro Kovač, tokrat pa se bo odpravil pod mediteransko podnebje. Ekipa gre na jug povsem brez pritiskov, saj je deklica vse prej kot razvajena punčka, ki bi hlepela po zmagi.

Verjame v pesem, dobro je pripravljena in želi si predvsem zabave, kar je odlična popotnica za njen prvi veliki nastop. »Že od nekdaj rada prepevam, zdaj še toliko bolj, saj mi je Marjetka do potankosti predstavila to čudovito umetnost. Tudi v prihodnje bi se želela ukvarjati z glasbo, ne zanimata pa me toliko slava in medijska prepoznavnost, ampak bolj uživam v ustvarjanju skladb in razvijanju glasu,« pametno razmišlja šolarka.