Zabava

Kingstoni letos zadnjič v Grčijo?

26. 9. 2014, 21.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Pozitivna energija, izjemna karizma na odru, kakovost izvedbe glasbe in nizanje uspešnic so glavne karakteristike, ki skupino držijo v vrhu že 20 let.

Menart

Kot kaže, ustvarjalni elan in nos za uspešnice ne pojenjata, saj nova skladba slovenskih pop prvakov Danes je moj dan že naskakuje vrhove glasbenih lestvic po vsej Sloveniji. Gre tudi za pesem, ki je izbrana za himno mednarodnega dneva sreče 2015.

Prav gotovo si bodo himno veselja in sreče Danes je moj dan zapomnili tudi udeleženci letošnjega – menda na splošno zadnjega – absolventskega izleta. Ta teden Kingstoni namreč odhajajo na otok Zakintos, kjer bodo izvedli svoj tradicionalni koncert na Banana Beachu.

V Grčijo letos odhajajo že dvanajstič, tako da je za njimi že kar nekaj uspešnih koncertov na grških tleh. Ena destinacija pa ima prav posebno mesto v njihovih srcih. To je Kreta, ki je karizmatičnim glasbenikom še posebej blizu. Pravijo, da se z veseljem spominjajo nepozabnih trenutkov, ki so jih doživeli tam … Česa več nam žal niso želeli razkriti.