Zabava

Bo DeeJayTime porednica znova poredna?

am
5. 9. 2014, 22.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

V letošnjem poletju nam vreme ni bilo naklonjeno. Dež in nenavadno nizke temperature so marsikoga spravljali v slabo voljo. Kdo pa je skrbel za dobro voljo?

Anže Krže

Radio Salomon in DeeJayTime sta se proti temu borila, kot najbolje znata, tako z najboljšo glasbo na radijskih frekvencah kot tudi z najboljšimi zabavami. Oba skupaj sta vsaj malo poskušala omiliti nejevoljo pri poslušalcih, ki jo je prineslo muhasto poletje, ki se zdaj, kot kaže, resnično zaključuje.

A še pred tem se nam obeta izjemna zabava, ki bo letos celo dvojna. Vse skupaj se bo začelo že danes, v petek, 5. septembra, ko je na sporedu Summer Closing with DeeJayTime. Jutri, v soboto, pa sledi še DeeJayTime Back In Time Summer Edition z največjimi poletnimi uspešnicami zadnjih dvajsetih let.

Na svoj račun bodo prišli tako tisti, ki prisegajo na glasbo tega trenutka, kot tudi tisti, ki so jim ljubše uspešnice iz polpretekle zgodovine. Obe zabavi bosta potekali v ljubljanskem klubu Top Six, kjer DeeJayTime gostuje že več kot eno leto in kjer so postali pravi sinonim za najboljše zabave v prestolnici. Ker pa gre tokrat za dvojno mero zabave in s tem povezanega užitka, predlagamo maksimalno ogrevanje na frekvencah radia Salomon, kjer se že pripravljajo na osveženo jesensko shemo, z najbolj »hudimi muskami«.