Zabava

Dovolj mi je vojne s Severino!

U.K.
6. 9. 2014, 10.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

»Ali sem jezen, besen in razočaran nad mamo svojega otroka, Severino? Ali pa sem samo žalosten, ker počne vse, da bi bil čim manj z njim?"

"Ne vem, vem samo, da moja srečanja z malim Aleksandrom, njegovi ročici, s katerima me objame, besede, ko reče 'moj tata', izbrišejo vsa druga čustva. V podobi svojega otroka vidim samo svetlobo, ki izbriše vse grde stvari,« je s solznimi očmi govoril Milan Popović, ki je hudo razočaran zaradi odločitve sodišča, da sme svojega otroka videti samo vsak drugi konec tedna za tri dni (prej sta bila skupaj štiri) in dve sredi na mesec od jutra do večera. Ker živi v Beogradu in dva dneva porabi samo za pot do sina in nazaj, je želel s sinom preživljati po pet dni skupaj, vendar je sodišče odločilo zanj še slabše.
Milan Severininega ravnanja ne more razumeti drugače kot nagajanje, saj je v pogovoru navedel tudi nekaj konkretnih primerov, ko je Severina sina raje dala v varstvo, kakor da bi dovolila, da bi z očetom ostal malo dlje.
»Pred kratkim je bil Aleksander pri meni. Bil je malo prehlajen, zato sem Severino prosil, ali bi lahko njegovo bivanje podaljšali za en dan, dokler povsem ne ozdravi. Ni privolila, zato sem ga pripeljal v Split. Prevzela ga je in po dveh urah odpotovala na Sarajevski filmski festival. Boli me, da se mi kot očetu omejuje čas, ki ga smem preživeti s sinom, on pa teh ur in dni sploh ne preživlja z mamo, ampak z varuško ali babico, ker ima njegova mama očitno veliko družabnih obveznosti.«
Ko je Severina odpotovala na nogometno prvenstvo v Brazilijo, jo je prosil, ali sme biti Aleksander takrat z njim. Ni se strinjala, zato je bil deček z varuško, Milan pa je čakal na svoj termin, kot so se dogovorili na sodišču. Sicer pa je v nedavnem pogovoru med drugim povedal tudi, da s Severino nikoli nista živela skupaj in sta se videvala le takrat, ko sta oba imela nekaj dni prosto, to pa ni bilo tako zelo pogosto, ker imata oba veliko poslovnih obveznosti. »Nisva živela skupaj, nisva se zaročila in tudi nikoli nisva načrtovala poroke, kakor so pisali mediji!«
fb