Zabava

Na dopust s fantom in možem

M.J.
9. 8. 2014, 20.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Nuša Lesar je nedvomno ena najbolj mičnih slovenskih voditeljic in bi zato naslov bil več kot odlična snov za vsako revijo, ki spremlja zvezdnike in ki da kaj nase. Tisto, kar naslov zatrjuje, je namreč povsem res. Letošnje Nušine počitnice bodo zagotovo prve takšne doslej in tako nedvomno nekaj posebnega. Poleg tega, da se bo nanje odpravila kar dvakrat, jo bo na ene v resnici popeljal fant, na drugih pa bo ob njej mož.

Roman Turnšek
Je zakonske sreče Nuše Lesar po dobrem letu in pol res konec?

A lepotička, kot nekateri rečejo sicer tudi nepopustljivi sogovornici pred kamero, se je letos odločila za korak v novo življenjsko poglavje. Tako rekoč pred vrati je namreč njena avgustovska poroka. Ker bo tako odtlej tudi uradno zasedena, je kot nalašč in nikakor ne sme izpustiti priložnosti, da prvič in zadnjič počitnice preživi skupaj z obema, saj takšne priložnosti ne bo več. In zakaj se skorajšnja nevesta podaja na dvoje počitnikovanj? Kot kaže, namreč vsaj za enkrat ne bo možnosti za poročno potovanje v čisto dobesednem in pravem pomenu besede. »Z bodočim možem sva zato dobila zanimivo in posrečeno misel, da odideva na krajše dvakratne počitnice. Tako bova prve še zadnjič preživela kot fant in dekle po običajnem in tako, kot imava rada. Kakšen teden bova kampirala na Hrvaškem, česar se že nadvse veseliva. Naslednjič pa bova prvič dopustovala že kot mož in žena,« pravi Nuša. Kot nam je uspelo zvedeti, naj bi se na počitnice kot mladoporočenca odpravila nekam daleč.

 

Brez odkupnine

Poroka je, največkrat, enkrat v življenju in zato si še posebej neveste želijo, da je prav takšna, kakšno so si zamislile in načrtovale. Tudi Nuša v teh stvareh ni prav nič drugačna od drugih. Za korak, ki se mu reče skupna uradna pot, sta se odločila, ker je bila to želja obeh z bodočim možem in ker sta začutila, da sta za to dovolj zrela. Čeprav na splošno ne preseneča, pa kljub siceršnji romantičnosti porok sama ne nameravata imeti slavja po kakšnih starih ali krajevnih običajih. Po desetletni zvezi in enoletni zaroki sta se odločila za moderno poroko. Nobene dote ali odkupnine za nevesto, brez vraž o nesreči, ki pride, če ženin nevesto vidi pred poroko, brez obveznega spanja v predporočni noči z družico in podobno. »Poroka bo v krogu družine in prijateljev, drugače pa nič ne komplicirava. Pridemo tja, se poročiva in potem se samo še je, pleše in žura. Preprosto si želiva čisto preprosto poroko v prisotnosti nama dragih ljudi,« preseneti nevesta, ki sicer kaj več kot to o poroki ne izda.

Če ne doslej in že s čim drugim, bo Nuša brez dvoma mnoge presenetila s svojo poročno obleko. Uspelo nam je namreč izvedeti, da jo je izbrala brez težav. Šla je v trgovino, jih nekaj pomerila, se v eno dobesedno zaljubila in jo vzela.

Ostajata doma

Par ne načrtuje selitve v Ljubljano, kamor sicer vozita v službo. Ostala bosta v Ribnici, kjer sta že doslej živela v skupnem gnezdu in kjer je Nuša tudi doma. Čeprav ni avtocestne povezave, do Ljubljane kljub vsemu ni svetlobno daleč, po vrvežu in tempu v prestolnici pa se kljub vožnji zagotovo prileže, če človek živi malce bolj zunaj in mirneje.

Nuša, ki bo obdržala dekliški priimek, je zelo spretna gospodinja. Tuje ji ni ne kuhanje, ne likanje ne pospravljanje. Kakorkoli, kot kaže, bosta v zakon očitno zares vstopila pripravljena in preskrbljena, kar je še posebej zdaj zagotovo nadvse pomembno.