Zabava

Takšno je danes telo slavne pevke!

T.P.
15. 6. 2014, 13.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Britanska pevka in resničnostna zvezda je še pred porodom govorila, kako si želi shujšati in da se bo takoj po porodu lotila diete. A na porodni postelji so se pojavile hude komplikacije, ki so plavolasi zvezdnici spremenile pogled na svet.

Profimedia

Britanska pevka in resničnostna zvezda Kerry Katona (33) je le pet tednov po porodu ponosno pokazala svoje obline. Po tistem, ko je zaradi komplikacij skoraj umrla na porodni mizi, si plavolaska več kot zasluži malce počitka in užitka na soncu.

Profimedia

Plavolaso Kerry, ki je 4. aprila letos svojemu zaročencu Georgeu Kayu povila hčerkico Dylan-Jorge, so fotografi ujeli med uživanjem ob bazenu. Sproščeno je čebljala po telefonu in se sprehajala naokrog, kot da je najlepša na svetu. Tako je vsem dala jasno vedeti, da se odlično počuti v svoji koži. Po sprehodu se je pevka ženske zasedbe Atomic Kitten sproščeno zleknila na ležalnik.

Čeprav je Kerry pred nosečnostjo govorila, da si neznansko želi shujšati in nazaj pridobiti kondicijo za priprave na bližajočo se poroko, so se njene prioritete očitno spremenile. Njeni prijatelji pravijo, da je ta hip pevki videz najmanj pomemben.

»Kerry je med porodom skoraj umrla in ta izkušnja ji je dala povsem drugačen pogled na svet. Spoznala je, da je na svetu veliko drugih stvari, ki so bolj pomembne od videza. Zdaj je zanjo najbolj pomembna družina, s katero bi rada živela čim bolj umirjeno. Poleg tega bi si rada povrnila zdravje, za katerega je šele po tistem, ko jo je izdalo, ugotovila, kako zelo je dragoceno,« še dodajajo pevkini prijatelji.

Zvezdnica, ki je že petič postala mama, pravi, da se počuti čedalje bolje. Meni, da je videti odlično glede na to, da je rodila že pet otrok. Po vsem tistem, kar je dala skozi pri zadnjem porodu, je lahko več kot ponosna na svoje telo.

Profimedia

Sicer pa je Kerry s svojo ljubko dojenčico v rokah odkrito spregovorila tudi o težkem porodu. »Postavili so mi jo na prsi, toda nekaj enostavno ni bilo v redu. Moja mala deklica ni dihala, zato so mi jo vzeli. Prišla je ekipa zdravnikov in jo enostavno odnesla.«        

Zdravniki reševali mamo in hči

Poleg tega, da so zdravniki reševali življenje novorojenke, so se morali ukvarjati tudi z izčrpano mamico Kerry, saj so se pojavile hude poporodne komplikacije. Na srečo so uspeli rešiti obe in danes sta tako mati kot hči zdravi. Ni čudno, da je vračanje v formo in hujšanje zadnja stvar na svetu, o kateri razmišlja pevka in bodoča nevesta.

Profimedia