Zabava

Jurij Zrnec med življenjem in smrtjo

A.C./Lady
27. 12. 2013, 15.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Kaj vse bi dali, da bi izvedeli, kaj nam prinaša prihodnost! Nekaj nam pri tem lahko pomagajo astrologi. Dobršen del našega življenja je namreč odvisen od postavitve položajev planetov ob našem rojstvu, astrolog pa lahko pogleda v zvezde in pove, kaj nas čaka. Za naše zvezde je to storila priznana astrologinja Roža Karan.

V letu 2014 bo spet imel vajeti svojega življenja trdno v rokah.

Je oven prve dekade, zato ga je kot številne druge predstavnike tega znamenja prizadel tranzitni Pluton, pa tudi Saturn, ki sta, prvi iz kozoroga, drugi pa iz tehtnice, pretresala njegovo zasebno in poslovno življenje. Zasebno zato, ker je bila z obeh strani grdo napadena Luna v tehtnici, na drugi strani pa je bilo zablokirano Sonce, ki simbolno pokriva poslovni in vitalni del njegovega življenja. Tako so bila zadnja tri leta zaznamovana s krizami.

To so bili časi, ki si jih nihče ne želi preživeti še enkrat, saj je hodil po robu med življenjem in smrtjo. Tudi dotik Saturna s Plutonom je negativno stresel Juretovo sonce, kar je povzročilo zelo veliko škodo v njegovem življenju.

Astrologinja Roža napoveduje

Zdaj je krize konec in Jure ima spet sebe in svoje življenje v svojih rokah. Zanese se lahko na družino, starše, naredil je pomemben korak v novo smer življenja. To mu prinaša veliko izboljšanje in več miru, tako poslovno kot zasebno. Imel je veliko srečo, da se je izognil najhujšemu.

V najtežjih časih je na njegovo pot v zadnjem trenutku stopil Saturn; ta ga je streznil in obvaroval pred samim sabo, ko je nihal med življenjem in smrtjo. Obvaroval ga je planet sreče Jupiter. Na drugi strani je bil deležen zaščite zvezde Regulus, ki ga je obdarila s karizmo in je obenem njegov angel varuh. Zvezda Spica, ki ga je dvignila med najodmevnejše igralce zadnjih let, mu obenem ponuja še zaščito. Tako bi kljub vsemu lahko rekli, da je rojen pod srečno zvezdo.