Zabava

O, prav nastavila mu jo je!

10. 11. 2013, 16.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ameriška zvezdnica resničnostih serij Heidi Montag (27) je bila svojčas obsedena z lepotnimi operacijami, celo tako zelo, da je nekoč v enem dnevu opravila neverjetnih deset posegov. Najbližji so jo nagovarjali, da naj ne odide k lepotnemu kirurgu, a jih seveda ni poslušala.

Zaradi vseh posegov pa se ni počutila najbolje, zato si je ogromne silikonske prsi naknadno zmanjšala za kar tri številke. »Bila sem pri Jayu Orringerju, ki me je zelo prestrašil. Dejal mi je, da so moji silikonski vsadki preveliki in da mi bodo izpadli iz prsi. To je zelo nevarno, saj se silikon lahko spusti vse do popka,« je za US Weekly dejala Heidi.

Starleta je velikost svojih prsi s šestice zmanjšala na bolj sprejemljivo trojko. »Zaradi velikih prsi sem imela težave s hrbtenico, ki me je nenehno bolela; moje telo se nikoli ni zares privadilo na številne lepotne popravke.«

Zaradi operacij se je začela bati tudi, da ji bo vsak hip odpadel nos, in da bi se izognila takemu neljubemu dogodku, si je nos na obraz 'pripenjala' z obližem.

Pred časom je dejala, da je njeno telo zaradi številnih operacij polno brazgotin, na trenutke pa se počuti kot deformirana spaka. Zaradi lepotnih operacij je šla njena kariera strmo navzdol in danes ji je izjemno žal, da se ni prej ustavila.

»Moje telo ima več brazgotin kot telo nekoga, ki je preživel avtomobilsko nesrečo, ne vem, kaj mi je bilo, da sem šla tako zelo daleč,« je žalostno dejala Heidi, ki v zadnjem času ne dobiva prav mamljivih ponudb za snemanja. Morda se bodo zdaj, ko se njene prsi manjše, tudi producenti bolj zanimali zanjo.