Zabava

Wernerjeva trnova pot do križa

Alesh Maatko
17. 10. 2013, 09.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Priljubljeni glasbenik, ki žanje uspehe tako s svojimi albumi kot s koncertnimi turnejami, se veseli, da bo vsem ljubiteljem dobre glasbe predstavil še eno zgodbo.

Premiera spota bo na TV Veseljak.

Zgodba, ki je Wernerja popeljala na ''kraj zločina'', kjer je kot otrok preživel veliko lepih, predvsem pa nepozabnih trenutkov. Seveda govorimo o uvali Slana, kjer je priljubljeni glasbenik z ekipo TV Veseljak posnel zadnje kadre za nov videospot Križ na duši, ki ga bo premierno predstavil nocoj ob 20. uri v oddaji Glasbena skrinjica na televiziji Veseljak.

»Snemanje mojega novega spota je potekalo ves dan in moram vam zaupati, da smo se z ekipo počutili odlično, saj smo ujeli še zadnje sončne žarke, ki bodo naredili spot še bolj veličasten. Moram reči, da smo imeli z vremenom veliko sreče, saj se je že naslednji dan pooblačilo, z ekipo Televizije Veseljak pa smo uspeli posneti vse, kar smo si zaželeli,« je dejal Werner, ki nam je zaupal tudi zanimivo dogodivščino ob snemanju. »Da smo prispeli do velikega belega križa, smo morali narediti kar nekaj cestnih prekrškov, saj je trenutno tam gradbišče nove avtoceste, tako da je bilo res nemogoče brez prometnih prekrškov priti do te lokacije. Naša cestna pustolovščina je bila na vrhuncu, ko smo morali priti po kamniti cesti do lokacije pogorelega gozda, ker je režiser Aleš Goršak skoraj ostal brez 'auspuha' in amortizerjev …,« je v smehu zaključil Werner, ki se poleg premiere že veseli velike koncertne turneje, ki bo tokrat vključevala 17 športnih dvoran. Jesenska zgodba se bo začela že 25. oktobra, in sicer v športni dvorani v Hočah pri Mariboru.

Ljudski pevec se bo nato ustavil še v Naklem, v športni dvorani Cirkulane, ne nazadnje pa tudi še na Igu pri Ljubljani, v Čatežu in v Prevaljah na Koroškem. »22. novembra bom prvič nastopil tudi v Zasavju, in sicer v Zagorju, kar me še posebej veseli, saj imam tudi tam veliko oboževalcev,« pravi Werner, ki bo jesensko turnejo zaključil na miklavževo v Sodražici.