Zabava

Alya se je ponesrečila

M.V.
13. 3. 2013, 14.26
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pevka Alya se je odločila, da bo današnje prosto popoldne izkoristila za ježo, a ni pričakovala, da se bo preživljanje časa z njeno kobilo Luno, končalo z grdim padcem. Pevka trenutno leži doma in upa, da ji bo v kratkem pomagal kiropraktik.

Facebook
Pevka se je poškodovala ob padcu z Lune.

»Luna me je vrgla s sebe, oziroma sem se sama vrgla z nje, saj je začela noreti in sem se ustrašila, da se bova kam zaleteli,« nam je po telefonu povedala Alya, ki smo  jo ujeli med počivanjem. Zardi padca je ukleščena v bolečini, skrbi jo, da si je poškodovala medenični živec. Komaj čaka obisk kiropraktika, za katerega upa, da ji bo olajšal bolečine in jo spravil v red, saj jo v prihodnjih dneh čaka kar nekaj obveznosti.

Alya se je poškodovala med padcem s konja.

Konji so kot ljudje

Ni prvič, da je Aly padla z Lune, a pevka pravi, da so poškodbe del vsakega športa. »Če bi človek gledal na to, kaj vse se mu lahko zgodi, bi verjetno ves čas sedel doma,« pravi Mozirjanka, ki na svojo kobilo ni jezna. »Konji so kot ljudje, očitno je imela Luna danes slab dan,« je še dodala za konec in potožila, da je bil padec skrajno  neprijeten in da trenutno celo leži težko, kaj šele, če bi morala zakašljati.